BALANCE ME BB NATURAL PERFECTION

Posted in Balance Me, Beauty, PR1

Reklame.

Balance Me er et mærke jeg kender til men ikke et mærke jeg har prøvet før – den slags mærker elsker jeg, for så er mit førstehåndsindtryk sprit nyt. Jeg er virkelig stor fan af BB creams og har i en årrække brugt dem fremfor foundations. Grunden til dette er fordi de føles lettere på huden samt ser mere naturlig ud – efter min mening.

Balance Me BB Natural Perfection SPF 25 er blevet reformuleret – der findes nu endnu flere plejende ingredienser i den populære BB Cream. Balance Me BB Cream er ikke bare en BB Cream – den primer, fugter, glatter huden og samtidig beskytter mod SPF. Som navnet jo giver udtryk for er der SPF 25 i cremen, og det er vigtigt da vi skal huske at beskytte vores hud mod solen selvom solen ikke er fremme – husker i det? Jeg sørger for altid at være dækket ind med SPF og det er så fedt med produkter hvor det er i. Samtidig er den fri for silicone, hvilket jeg er glad for.

I denne BB Cream finder du blandt andet 100% naturlig hyaluronsyre, som giver fugt til huden. BB Cream er rigtig god til at udglatte og udjævne hudfarven i huden og sørger for at man får et mere fejlfrit finish – det er derfor jeg elsker BB Cream.

Jeg blev lidt skræmt da jeg så farven for den er lidt mørk. Jeg var bange for den ikke ville passe til min hudfarve, da jeg er ret lys – frygt ej, for den passede perfekt da den først blev blendet ind i huden. Den varme farve er faktisk valgt for at give en smuk glød til huden. Samtidig er den valgt så den passer til de fleste hudfarver – virkelig smart. All in all er jeg virkelig glad for denne BB Cream og jeg kan varmt anbefale jer at prøve den hvis i leder efter en god BB Cream. Det eneste minus er duften – den skal jeg lige vænne mig til men udover dette er den helt fantastisk!

Et lille tip fra Maria Svane – distributør af Balance Me i Danmark:

Mix Balance Me Instant Lift Primer sammen med BB Cream (1/3 del Instant Lift Primer og 2/3 BB Cream). Primer udvisker og mindsker linjer, hvor BB Cream giver den perfekte lette dækkeevne på huden, for et naturlig smukt og ensartet look.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »