ORIGINS SENSORY THERAPY – PEACE OF MIND

Posted in Origins

Jeg har sagt det før og siger det igen – Origins er en af mine favorit brands når det kommer til hudpleje. De har bare noget til alle og de kommer hele tiden ud med nye produkter, som jeg bare elsker efter første brug.

En af de ting som jeg har brugt rigtig meget fra Origins er deres Peace of Mind On-the-spot Relief – den er genial hvis man døjer med hovedpine eller migræne. Jeg lider meget af slemme hovedpiner og migræne – slemme hovedpiner har jeg altid haft, men de sidste par år har det desværre udviklet sig til rigtig slemme migræner. Min lillebror lider også af migræner, samt min farmor. Det er ikke bevist at det er arveligt, men jeg har hørt flere steder at det muligvis kan være det. Jeg hader mine slemme hovedpiner og migræner, for det forhindrer mig i så mange ting. Jer som også har slemme hovedpiner eller migræner, ved hvor meget det påvirker en i dagligdagen.

Den findes i to forskellige emballager – den ene har jeg stående hjemme og den anden som er en rollerball, har jeg altid i min taske, når jeg pludselig får et angreb af hovedpine/migræne. Den virker med det samme, i hvert fald på mig og jeg kan simpelthen ikke undvære den.

Når min hovedpine/migræne er slemmest, føles det som om verden synes at falde sammen omkring mig og mit hovede er på størrelse med en ært. On-the-spot Relief hjælper gevaldigt med bare få dråber. Det skal smøres i nakken, på øreflipperne og tindingerne – en dyb indånding senere og alle spændinger, anspændthed og stress begynder at forsvinde væk.

Jeg kan ikke love at produktet virker på dig, men på mig har den virkelig hjulpet. Min lillebror lider også at migræner og bruger den med succes. Det er et produkt jeg varmt kan anbefale man prøver, hvis man lider af slemme hovedpiner eller migræne – det kan jo være den hjælper, bare lidt.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »