DEPEND COSMETIC – RIVIERA GLAMOUR

Posted in Depend Cosmetic

Reklame.

Depend Cosmetic har lanceret en ny 7day sommerkollektion – Riviera Glamour. Kollektionen er frisk og sommerlig med 11 forskellige farver til en hver smag. Da jeg åbnede pakken var der med det samme flere af farverne som fangede min opmærksom.

Jeg har hørt meget om Depend 7day men jeg har aldrig prøvet laksystemet, og det er første gang jeg prøver 7day neglelakkerne fra Depend Cosmetic. Jeg er derfor meget spændt på om de rent faktisk holder i 7 dage som de lover.

Depend 7day er et laksystem til dig, som ønsker en neglelak med ekstrem god holdbarhed og en “gel feeling”. Den holder i op til en uge og er super let at påføre, samt super nem at fjerne med Depend neglelakfjerner. Den kræver ingen UV-lampe og er perfekt til hverdag eller hvis man skal noget specielt.

Af alle farverne i kollektionen er min favorit er farven “Five Star Chic”, som er den mørke orange. Den er simpelthen så fin. Det er uden tvivl en farve jeg kommer til at bruge op ret hurtigt, da det er sådan en farve jeg ofte har på mine negle. Udover den er jeg også ret vild med “Spend It” og “Yatch Watch” som er en blå og en grå.

Jeg har haft farven på i præcis 7 dage og jeg må sige at jeg er ret imponeret. Mine negle er vokset lidt, så man kan se en mikro udgroning men det er ikke noget vildt. Selve farven ser ud som da jeg lagde den for 7 dage siden – hvis ikke det er en god neglelak, så ved jeg altså ikke hvad er. Jeg vil også mene at den har et par dage i sig endnu, før jeg føler jeg behøver at skifte den.

Riviera Glamour er overordnet en super fin kollektion – flere af farverne kan jeg få meget brug ud af, da det er farver lige efter mit hjerte. Kollektionen kan i øvrigt købes i Matas, Magasin og Salling. Har i en favorit fra kollektionen?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Det er en af de smukkeste kollektioner, er så vild med neglelakkerne! <3

  Rigtig god mandag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  June 26, 2017 at 15:46
  • Reply Vanessa

   Enig. Den er virkelig smuk!

   Tak, og i lige måde ☺️

   June 26, 2017 at 18:43
 • Reply Mia

  Du tager så smukke billeder 😀

  June 26, 2017 at 16:42
  • Reply Vanessa

   Åh, sikke en sød kompliment – mange, mange tak! ☺️

   June 26, 2017 at 18:44

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »