A LITTLE UPDATE …

Posted in Personal

En lille update …

Jeg har haft super travlt med studiet og andre ting i privaten. Det er både maj og juni som har været super lange og hårde. Derfor har bloggen altså stået stille, da jeg har prioriteret studiet og privaten – det beklager jeg! Min travlhed er langt forbi, da jeg stadig mangler min sidste eksamen inden jeg officielt kan holde sommerferie. Jeg skal op i næste uge og jeg super nervøs, da det er en skriftlig opgave som skal forsvares. Opgaven har virkelig været svær og trukket mange tænder ud – derfor må i meget gerne krydse nogle fingre for mig! 😅

I fredags var manden og jeg i Plantorama fordi jeg ville have jordbær til vores altan. Vi købte en del og de er plantet på altanen og så krydser vi fingre for der kommer jordbær. Vi købte også de fineste pæoner og brudeslør blomster – den kombination er jeg virkelig vild med. Jeg købte blandt andet også den copper bakke som man lige kan ane. Jeg kunne købe mig fattig i Plantorama, for de har bare så mange lækre ting til hjemmet. I går var vi et lille smut i IKEA og en tur hundeskov med Bastian. Han har i øvrigt været til sit årlige tjek hos dyrlægen – han er sund og rask og blev rost til skyerne over hvor flot han er! Det gør mig simpelthen så glad at høre. Killingerne har det også rigtig godt og de trives virkelig herhjemme sammen med Bastian.

På trods af bloggen har stået lidt stille på det sidste, er jeg jo stadig meget aktiv på Instagram @vanessaernstpris – følger i med? Der er åbnet lidt døre for mig og bloggen, hvilket jeg er super glad og taknemmelig for. Det er alt sammen noget i vil høre nærmere om en anden dag.

Nu er weekenden snart slut og jeg vil bruge de sidste timer med hygge på sofaen sammen med manden og Bastian, plus de to små. Forsat god søndag derude! ☀️

June 18, 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »