SAILOR KNIT PLAID

Reklame.

Jeg elsker plaider og vil ærligt indrømme at vi har rigtig mange i vores hjem. Men efter min mening kan man altså aldrig have for mange plaider, for de er altid med til at skabe hygge – især når man putter sig på sofaen sammen med den man holder af. I mit tilfælde bliver jeg altid omringet af tre dyreunger ligeså snart jeg bare sætter mig i sofaen. De elsker at putte og det er jo bare super hyggeligt 😃

LÆS OGSÅ: Lækre Södahl Håndklæder

Jeg faldt med det samme for dette Södahl Sailor Knit plaid da jeg så det på deres hjemmeside. Det var lige det jeg ledte efter, nemlig super enkelt men samtidig elegant og stilet design. Det er også virkelig blødt og lækkert – faktisk en del blødere end jeg havde forventet. I det ene hjørne af plaiden er der en virkelig lækker læderstrop detalje, som også var et element der solgte mig.

Vores Sailor Knit plaid er i farven Leaf Green – den perfekte farve til vores hjem. Jeg er virkelig vild med den grønne farve og vores håndklæder har også nogenlunde samme farve. Det må næsten siges at være min yndlingsfarve. Den er virkelig flot og kommer slet ikke til sin ret på billederne.

LÆS OGSÅ: Södahl Sengetøj

Tæppet er hverken for tykt eller for tyndt – derfor er det perfekt til brug hele året rundt. Det har også en rigtig pæn størrelse, som hverken er for lille eller for stor, men bare perfekt. Det findes i intet mindre end syv forskellige farver. Jeg er lun på en af de andre farver, og mon ikke det kommer hjem til os og bor på et tidspunkt! 😉

Hvis i skynder jer, kan i lige nu kan i vinde dette lækre plaid i en valgfri farve, på min Instagram @vanessaernstpris. Vinderes bliver fundet på mandag, d.22 maj.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »