ÖRTTE SCANDINAVIAN MATCHA TEA

Reklame.

Matcha Tea er noget som florerer på de sociale medier i øjeblikket og derfor var jeg interesseret i at prøve det for at se hvad al hypen var omkring. Da jeg boede i USA drak jeg ofte matcha smoothies fra min lokale Jamba Juice – en super lækker smoothie som jeg ville ønske jeg havde i hånden i dette øjeblik! 😉

Örtte Scandinavian Matcha Tea har en meget speciel smag – det er enten noget man elsker eller hader. Det er i hvert fald min erfaring. Matcha øger energiniveauet samt stofskiftet og der er 137 gange flere antioxidanter i en kop matcha te, sammenlignet med en normal kop te. Sådan en kop te har samme energigivende evner som en kop kaffe, men er langt sundere. Matcha tea er finmalet pulver af grøn te, som kommer fra japanske teblade. Matcha tea anvendes i den traditionelle japanske te-ceremoni, hvilket er en spirituel ceremoni, der er til for at bringe fred og harmoni blandt stress og jag i vores moderne verden.

Man kan bruge Matcha pulver til super mange ting, som blandt andet smoothies. Man kan også lave en almindelig kop te, is, latte, småkager og en masse andet. Jeg er gladest for at bruge matcha i mine smoothies – min favorit er i øjeblikket med spinat, soyamælk, banan og lidt matcha pulver. Jeg har hovedsagligt brugt min matcha pulver i mine smoothies men jeg vil mægtig gerne prøve at forsøge mig med at lave matcha is – jeg tror det ville være super lækkert, især med sommeren der er lige på trapperne.

Opskrift på Matcha Green Tea Latte:

Kom 1 tsk. matcha pulver og 2 tsk. sukker i en kop. Mix med ca. 3 spsk. varmt vand og rør grundigt rundt, så der ikke er nogle klumper. Varm noget mælk og kom det derefter i koppen og rør grundigt rundt igen – enjoy! Hvis man ønsker en iced latte, bruger man bare kold mælk og eventuelt isterninger.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »