PARIS HILTON & SODASTREAM

Posted in SodaStream

Paris Hilton spreder et meget vigtigt budskab til folk om at de altså skal med på danskvandsbølgen – det er jo både et langt sundere alternativ end vand i plastikflasker, plus hvem gider overhovedet slæbe sådan nogle tunge flasker hjem hele tiden? Ikke mig i hvert fald 😉 Det er jo også langt bedre for både forbrugere og for vores miljø.

LÆS OGSÅ: Mocktail – Cranberry Raspberry Limeade

Ej, der troede i lige at det var rigtigt, ikke? 😉 Aprilsnar …

SodaStream afslørede at de står bag den sjove aprilsnar NanoDrop i samarbejde med kendis Paris Hilton, som vi allesammen kender. Det er lavet som et marketingstunt – som i virkeligheden er en anbefaling af, at det er langt bedre at bruge vand fra vores vandhaner end at ødelægge vores planet med plastiskflasker. Hvis i så afsnittet i Kurs mod fjerne kyster, hvor de sejler rundt i al den plastik kan i forstå hvor vigtig det er at vi altså passer på vores planet. Dét er det budskab SodaStream prøvede at få ud til folk i samarbejde med Paris Hilton.

Paris Hilton præsenterer hendes seneste opfindelse, Nanodrop – det bedste af det bedste, nemlig koncentreret danskvand som er 5.000 gange mere læskende end almindeligt vand. “En dråbe NanoDrop hver dag eliminerer behovet for at bære tunge, forurenende plastikflasker. Eller…” 😉 

LÆS OGSÅ: Drik mere vand i 2017 med SodaStream

 

På NanoDrop-hjemmesiden afslører Paris Hilton altså aprilsnaren og forklarer, at den bedste måde at holde sig hydreret og sund er med en SodaStream.

Paris Hilton forklarer: ”Jeg elskede at være med i SodaStream-kampagnen, fordi den er med til at sætte noget vigtigt på dagsordenen på en sjov måde. Filmen viser hvordan man let kan tage bedre beslutninger, og den er et godt argument for en sundere og mere bæredygtig livsstil. I dag er det helt unødvendigt at bære tunge plastikflasker med vand hjem fra supermarkedet, når vi har et alternativ som SodaStream”.

SodaStream fortæller også at de valgte Paris Hilton til aprilsnaren fordi hun er perfekt til at stå i spidsen for kampagner, da hun formår at være sjov og underholdende. “Vi har noget af verdens bedste drikkevand i Danmark – det giver ingen mening at komme det på flaske og transportere det rundt. Dårligt for miljøet og for danskernes pengepung”, slutter Michele Fitzwilliams, Nordisk Marketing Direktør for SodaStream.

Vi er super glade for vores SodaStream, og vil altid varmt anbefale den til folk. Vi sparer en del penge på danskvand og sodavand, plus vi skal ikke slæbe frem og tilbage. Vi har altid en flaske kold vand i køleskabet klar til at bruge med vores SodaStream – det er nemt, og man sparer penge. What’s not to like? 😃

*Udarbejdet i samarbejde med SodaStream*
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »