PALMOLIVE GOURMET MINT SHAKE & COCONUT JOY

Posted in Palmolive

Reklame.

Palmolive har lavet to nye og meget lækre body washes i deres Gourmet serie som lander i uge 16 – glæd jer!

Sidste år lancerede Palmolive med deres Gourmet serie med en Chocolate Passion, Strawberry Touch og Vanilla Pleasure Body Butter Wash. Både manden og jeg er super glade for Palmolive håndsæbe herhjemme og er rent faktisk storbruger af håndsæbe. Vi har også efterhånden prøvet alle dufte og nogle af de dufte har vi også prøvet som body wash. Men vi har aldrig prøvet deres Gourmet serie – derfor blev jeg simpelthen så glad da postmanden kom med disse i sidste uge.

Gourmet Mint Shake har den lækreste duft – forestil jer After Eight chokolade som body wash. Det er nemlig lige præcis sådan at den dufter, mums! Der er ekstrakt fra mynte-blade som giver den en frisk duft, som ikke er for stærk alt imens både mandelolie og shea-nødsmør nærer og plejer huden.

Gourmet Coconut Joy har en svag duft af kokos, lidt ligesom en Bounty. Den indeholder kokosolie samt mandelolie, jojobaolie og shea-nødsmør. Jeg er normalt ikke til kokos dufte, men den her er så mild i duften at man ikke skal være bange for at prøve – jeg er i hvert fald glad for den.

Det har været en fornøjelse at få lov at prøve de her to, meget lækre og velduftende body washes. Både Mint Shake og Coconut Joy er cremet og skummer rigtig godt. De efterlader kroppen lækker blød samt efterlader en dejlig duft – det er jeg fan af! Hvem vil ikke gå rundt hele dagen og dufte som en lækker After Eight chokolade? 😉 Min personlige favorit er Mint Shake – ville ønske den også kom som håndsæbe, for så havde jeg købt den. Med det sagt, så skal jeg uden tvivl have mig nogle flere når de udkommer i uge 16.

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  De er en fornøjelse at stikke snuden i – mums, hvor dufter de godt 😀 Jeg bader lige for øjeblikket i After Eight duften <3

  April 25, 2017 at 16:07
  • Reply Vanessa

   De er så lækre – jeg er også vild med Mint Shake. Jeg har lige købt et hav af dem, så jeg ikke løber tør! 🙈

   May 1, 2017 at 19:30

  Leave a Reply

  Translate »