PALM LEAVES & SUMMER VIBES

Reklame.

Sommeren nærmer sig og jeg prøver alt for at gøre vores hjem bare lidt mere sommeragtigt – især når vejret ikke rigtig vil samarbejde. Jeg drømmer mig derfor langt væk i palmetræer, sol og eksotiske sommerdrinks – det hjælper det lækre Palm Leaves Blue sengetøj fra Notes by Susanne Schjerning lidt med. Det var palmetræerne der fangede mig – hvis det ikke skriger sommer og sol, hvad gør så?

LÆS OGSÅ: Södahl Sengetøj

Jeg har brugt alt for mange penge på billigt og dårlig kvalitet sengetøj igennem tiden, som stort set bliver smidt ud ligeså hurtigt som det bliver købt. Det er jo dumt, for alle de penge ville have være bedre tjent på noget lækker kvalitet fra starten. Kvalitet er derfor super vigtigt for mig, da man virkelig får hvad man betaler for. Derfor betaler jeg med glæde lidt ekstra for noget som bare holder.

Palm Leaves er super lækker kvalitet og er virkeligt blødt bomuldssatin, som har lynlås i både pude og dyne – min favorit slags sengetøj. Det er også vendbart, da der er palmeblade på den ene side og mønstret prikker på den anden. Palm Leaves findes i to farver – blå og grøn. Det grønne fangede egentlig min interesse først men det var altså den blå farve der i sidste ende stjal mit hjerte og kom hjem til os og bo. Resten af udvalget fra Notes by Susanne Schjerning kan i se Hos Nynne.

LÆS OGSÅ: Lækre Södahl Håndklæder

Vi har påskeferie og på trods af at vejret ikke giver os sol og varme, vil vi holde en ægte lørdag i sengen og drømme os langt væk i palmetræer, sol og eksotiske sommerdrinks i vores lækre nye sengetøj. Jeg prøver endda også at overtale manden til at lade et palmetræ flytte ind, det ville jo hjælpe på sommerstemningen, men den går sgu ikke helt – Go’ lørdag! 😉

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »