NYT LEGETØJ

Posted in Uncategorized

Sig Hej til min nye iPhone 7 – den er perfekt og bare super lækker.

Jeg er simpelthen så glad, da jeg langt om længe har fået ny telefon. Jeg har længe ville skifte min iPhone 6 ud, da den efterhånden er tre år gammel og bare er kaput. Der udkommer jo en iPhone 8 i år og har været meget i tvivl om hvorvidt jeg skulle vente med at købe ny telefon. Men i og med min egen bare er kaput og til sidst, slet ingenting ville, var det altså nu at den skulle skiftes ud.

Jeg elsker rose gold og da Apple begyndte at lave deres produkter i rose gold, var jeg ikke et sekund i tvivl om at min næste iPhone skulle være rose gold. Til min store skuffelse, var telefonen mere lyserød end rose gold og blev derfor meget i tvivl om den stadig skulle være rose gold eller bare sort, som jeg altid har haft.

Det var et svært valg og det har taget mig længe at finde ud af, men i sidste ende vandt rose gold altså. Jeg er skide lykkelig, for jeg bruger jo min telefon dagligt – ikke bare til SMS og opkald, men til alt. Det er både skole, arbejde, bloggen og mange andre ting. Derfor er det virkelig vigtigt for mig at den bare virker. Det er trist at sige at ens telefon styrer så stor en del af sin hverdag, men det er bare en realitet. Jeg vil vædde med at jeg ikke er alene i at have det sådan, vel?

April 11, 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »