ECO MASTERS HUDPLEJE SERIE

Posted in LeLuna

Reklame.

I det sidste stykke tid har jeg prøvet kræfter med Eco Masters hudplejeserie. Eco Masters har nogle utrolig milde og hudvenlige produkter, som jeg er glad for da min hud er meget sensitiv og ikke kan tåle alt for meget. Især i den kolde tid vi lige har haft og nogle dage stadig har. Det er nemlig vigtigt at pleje huden – ligemeget din hudtype!

Vidste du at kamilleplanten har mange gode egenskaber? Den er blandt andet antiinflammatorisk, antibakteriel, antiseptisk og meget mere.

Eco Masters Chamomile Ansigtsrens er en helt ny ansigtsrens fra hudplejeeksperterne fra Eco Masters. Den er udviklet til folk med sensitiv hud, da den blandt andet kan dulme inflammationer. Den hjælper også med at genoprette hudens naturlige pH balance. Den er lavet med 100% naturlige ingredienser, hvor en af ingredienserne er kamilleblomster. Den har en fed konsistens og en meget mild duft.

Eco Masters Chamomile Skintonic mild og effektiv. Den er specielt lavet til sensitiv hud, ligesom ansigtsrensen. Den indeholder ingen hårde kemikalier som potentielt kan irritere huden – det har jeg prøvet i en anden skintonic, og det var ikke sjovt. Men jeg har heldigvis ikke oplevet det med denne.

Eco Masters Chamomile Ansigtsmaske er baseret på kamille. Den hjælper med at lindre hudproblemer såsom psoriasis, eksem eller rosacea. Det har været en fornøjelse at prøve denne ansigstmaske som jeg har efterfulgt med en creme til tør hud, da min hud går amok for tiden på grund af al det vejrskifteri. Den indeholder kamille ekstrakt og som i kan se, er der også små kamilleblomster i selve masken – det overraskede mig lidt men jeg er glad for masken for den holder hvad den lover. Min hud bliver dejlig blød efter brug. Min hud har lige fået den opfriskning den har haft brug for efter vejret hele tiden går amok.

Eco Masters Hudpleje produkter forhandles hos Leluna.dk.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Translate »