DRØMME TIL KØKKENET

1. Fruit / 2. May Your Coffee Be Strong / 3. Yellow Avocado / 4. Five Coffee Classics / 5. Dancing Gold / 6. Berries / 7. Lemon / 8. Five Tea Classics / 9. Culinary Herbs

I øjeblikket drømmer jeg om at renovere vores køkken. Det er ret gammelt og trænger virkelig til en kærlig hånd, undskyld skat 😉 Vi har skiftet lidt ud her og der i køkkenet – blandt andet i form af et sprit nyt køleskab og nogle nye køkkenskabe. Der mangler dog en del endnu før vi begge er tilfreds med vores køkken, men Rom blev ikke bygget på en dag som man jo siger.

Jeg har tidligere snakket om plakater fra Desenio – vi er simpelthen så vilde med dem. De passer perfekt ind i vores hyggelige hjem. Derfor vil jeg mægtig gerne eje nogle flere, som skal have plads i vores køkken da der mangler noget farve derude.

Fruit, Berries og Culinary Herbs plakaterne er jeg så forelsket i, for de ville virkelig passe perfekt i køkkenet. Men who am I kidding, de måtte jo allesammen godt komme hjem til os og bo – og nej, det er altså ikke for meget med ni plakater i køkkenet.

Plakater er en virkelig god måde at skabe liv i et hvert rum. Man kan få så mange forskellige og fede plakater i dag, hvilket er super lækkert for så er der jo noget til en hver smag. Det fede er jo at man også kan vælge rammer som ikke bare er sort eller hvid. Desenio har også rammer som er i guld og kobber – de er super pæne. Vi har selv én i kobber og den skaber altså bare et andet liv rundt om det billede vi har hængene.

Det jeg elsker allermest ved Desenio er deres kæmpe udvalg af plakater i alle mulige forskellige størrelse og til virkelig fornuftige priser. Som sagt kan man meget nemt skabe liv i et hver rum med en plakat – det er noget som ikke behøver være specielt dyrt og noget man meget nemt kan skifte ud. Jeg kan kun varmt anbefale jer at købe fine plakater hos Desenio.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Jeg er også pjattet med Desenio og har i tankerne at shoppe mig fattig derinde, når jeg en dag beslutter mig for at rykke om i stuen og ændre lidt på det der skal hænge på væggene 😀
  <3

  April 25, 2017 at 16:03
  • Reply Vanessa

   Jeg kigger også derinde tit og forelsker mig i mange af deres plakater 😅 Vi skal bare have et større sted at bo, hvis jeg skal have alle mine Desenio drømme opfyldt, hihi.

   May 1, 2017 at 19:28
 • Reply Laura

  Ej, hvor er de bare fine! Jeg har selv nogle lignende med krydderurter & spiselige blomster (du kan se dem i dette indlæg: http://lminside.dk/room-tour/ ), men særligt den, du viser, med bær er da for bedårende;-)
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

  April 26, 2017 at 14:03
  • Reply Vanessa

   Ja, ikke? Dem du har er også rigtig fine. Jeg er også rigtig glad for den med bær og skal have købt den snart 😃

   May 1, 2017 at 19:31

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »