DET GULE SPEJL

Posted in IKEA, Interior Design

Vi har købt et gult spejl – jeg er simpelthen så glad!

I påskeferien har manden og jeg været i gang med en god, men også stor omgang forårsrengøring. Vi har fået smidt en masse ud og rykket en del rundt i hjemmet. Det har været virkelig tiltrængt, da vi ikke har meget opbevaringsplads at gøre godt med. Da vi flyttede sammen, havde vi jo dobbelt af alt, som man normalt har når man flytter sammen – derfor har vi sorteret og smidt det ud, som vi ved vi ikke bruger eller det som vi har haft dobbelt af og ikke længere fungerede.

Vi var et smut i IKEA, da vi har snakket længe om at vi ville have skoskabe i vores entré, da vi havde det inde på Bryggen. Vi har åbentbart alt mange sko og derfor er skoskabe altså et super alternativ fordi vi bare havde en lille hylde i et skab til sko. Det fungerede bare slet ikke!

Vores skoskabe er hængt op og vi er simpelthen så glade for resultatet. Vi har fået meget mere luft og plads i vores entré og der er pludselig plads til mange flere sko – det er vigtigt for mig.

Vi havde også en gang et spejl i vores entré – et kæmpe spejl, som er blevet rykket ind i soveværelset så man kan se sig selv inden man går ud ad døren. Logisk, ikke? Det betyder jo at vi ikke har haft spejl ude i vores entré rigtig længe og det har vi altså manglet. Vi var jo i IKEA for at købe skoskabe og vi havde ingen planer om at købe spejl. Men, det gule spejl fangede mit øje og jeg ville bare have det med hjem.

Alt vores indretning er forholdsvis neutral – hvid og sort. Det er noget jeg prøver at ændre på, derfor er et det gule spejl perfekt. Det er et dejligt lille pust af farve i vores hjem – jeg er vild med det!

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »