COCOPANDA GREEN FRIDAY

Posted in Beauty, Cocopanda

Reklame.

Fredag d.28 maj er der Green Friday hos Cocopanda! 🌿

Green Friday er forårets svar på den meget populære Black Friday tilbage i november. På Green Friday tilbyder Cocopanda nye, fantastiske tilbud som vil køre hele dagen – det vil sige, helt frem til midnat.

I sammenhæng med Green Friday vil der være fri fragt på alle ordre ved brug af rabatkoden FRAGTFRIUGE. Vi siger aldrig nej til fri fragt 😉

Cocopanda har virkelig mange lækre brands som vi alle kender – blandt andet beautyblender. Jeg er selv ret glad for min beautyblender og for at være ærlig, har jeg altså mere end en. NYX er også en del af Cocopandas brands og det er et brand som jeg er blevet super glad for – specielt deres bryn produkter.

Klik jer ind hos Cocopanda på fredag og find nogle gode deals – i fortryder ikke!

April 26, 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »