ORIGINS GINGLER SOUFFLE

Posted in Makeup, Origins

Jeg er ærlig talt obsessed med Origins og det har i vel lagt mærke til hvis i har fulgt mig i et stykke tid. Jeg har virkelig mange af deres produkter og nogle af dem har jeg brugt i flere år end jeg vil indrømme. Et af de produkter er Origins Ginger Souffle.

Jeg kan ikke forklare hvor mange jeg har haft af dem og mange af dem har jeg endda fået gratis. I USA er der nemlig rigtig mange rabatter og ofte har de noget der hedder Gift With Purchase – som er når man køber for et hvis beløb og får noget med gratis. Det har jeg altid været glad for at benytte, da jeg blandt andet har fået denne med i sådan et tilbud.

Ginger er min absolut favorit duft fra Origins. Jeg er rigtig dårlig til at beskrive dufte, men den har lidt ingefær, citrus/lime og bergamot duft. Den er lækker, luksuriøs, dufter skide lækkert og trænger hurtigt ind i huden. Det er alt jeg leder efter i en body lotion.

Fun fact:
Vidste i at ginger root er blevet anvendt medicinsk i asiatiske, indiske og arabisk urte traditioner i tusinde af år? Den dag i dag bruges det stadig i traditionel kinesisk medicin, kendt som TCM, som blandt andet hjælper på fordøjelsen og vrøvl med maven.

Det er uden tvivl en body lotion jeg vil blive ved med at købe, lige så længe den kan købes. Jeg bliver aldrig træt af at bruge den eller at dufte til den. Jeg har nogle andre ting med samme duft – det er og bliver bare min favorit duft fra Origins.

Hvis i ikke har prøvet den kan jeg varmt anbefale jer at prøve den, eller i det mindste bare gå ind et sted hvor man kan købe Origins og dufte til den. I fortryder ikke!

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »