LIDT NYT TIL SAMLINGEN

Posted in Makeup

Min mor var på besøg fra USA i starten af februar og når hun besøger mig, har hun altid noget skønhedsrelateret med hjem til mig. Det er altid sjovt at prøve nye ting, især skønhedsrelateret ting – det er derfor min kollektion er så stor som den er fordi jeg bare elsker det.

Nå, lidt korte ord om hvert produkt som jeg jo har haft i lidt over en måneds tid – enjoy!

Smashbox Photo Finish Primer Oil – Jeg har længe hørt gode ting om Smashbox Photo Finish Primer Oil og derfor var det en af de ting som stod øverst på listen af produkter jeg virkelig gerne ville prøve. Jeg har brugt den siden jeg fik den og jeg elsker den. Den har ændret alt – min hud er ikke længere tør og min foundation sidder pænere på huden. Man kan ikke ønske sig mere!

Chanel Perfection Lumière Velvet Foundation – Chanel er en af mine favoritter når det kommer til foundations og min absolut favorit er deres Vitalumière Aqua Foundation. Jeg har hørt meget blandet om Perfection Lumière Velvet men jeg måtte altså bare prøve den og selv bedømme. Den slår ikke Vitalumière Aqua men den er tæt på at være ligeså god.

Laura Mercier Loose Setting Powder – Dette produkt er bare et genkøb. Det er min tredje og jeg elsker den virkelig. Jeg kan kun anbefale den til folk som leder efter en god setting powder.

Marc Jacobs Le Marc Liquid Lip Crème – Den her er ret ny men jeg er stor fan af liquid lipsticks og jeg elsker Marc Jacobs, derfor måtte jeg eje bare én. Jeg valgte farven Slow Burn som er den perfekte farve til hverdag. Den beskrives som en creamy nude rose – lige min slags farve! Den er super lækker at have på læberne og holder i lang tid. Det er i hvert fald ikke min sidste Le Marc Liquid Lip Cremé 😉

Marc Jacobs Highliger Gel Eye Crayon – Hvert år har Sephora (i USA) en fødselsdagsgave til deres medlemmer og sidste år var det en mini eyeliner fra Marc Jacobs samt en lille læbestift. Jeg prøvede både eyeliner og læbestift, men eyelineren blev jeg vild med efter første brug og måtte altså bare have en full size.

Kat Von D Tattoo Liner – Det her må være en af de mest populære eyelineren og jeg har virkelig cravet at prøve den. Men … jeg er virkelig skuffet. Jeg er ked af at sige det men den er slet ikke så fantastisk som jeg havde håbet. Måske jeg har fået en dårlig en? Hvem ved – det er i hvert fald ikke et produkt jeg råber hurra for.

Bobbi Brown Long-Wear Brow Gel – Jeg har været super spændt på dette produkt da det ikke har fået særlig mange gode reviews rundt omkring på de forskellige hjemmesider. Men det skræmte altså ikke mig og jeg måtte bare prøve. Med det sagt, kan jeg bestemt ikke forstå de dårlige reviews for jeg elsker dette produkt. Jeg har brugt det hver dag siden jeg fik den og er gået væk fra min holy grail Anastasia Beverly Hills Brow Wiz.

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Sanne Nørbjerg

  Sikke en masse lækre sager 🙂

  March 8, 2017 at 14:55
  • Reply Vanessa

   Super lækre. Det er jo altid lækkert med lidt nyt til samlingen 👏🏼

   March 8, 2017 at 18:38

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »