MAKEUP REVOLUTION ULTRA PRO GLOW

Posted in Makeup Revolution

Jeg fortalte jer lidt om min første oplevelse med Makeup Revolution Ultra Blush Palette, for et par uger siden. Den var rigtig positiv og derfor har jeg lidt glædet mig til at fortælle jer om endnu et skønt produkt fra Makeup Revolution.

Makeup Revolution Ultra Pro Glow er en virkelig lækker og budget venlig highlighter palette hvor der er en farve til alle. Paletten koster nemlig kun 119,- kr. hvilket jeg synes er en fin pris, når man tænker på hvor mange farver man får. My-beauty har et stort udvalg af Makeup Revolution som jeg synes i burde kigge lidt på. Der er en masse lækkert!

Highlighter er et godt tool at bruge hvis man har brug for at se friskere ud – man kan nemlig skabe en dejlig glød i ansigtet som kan hjælpe med at få en til at se sundere ud, især i de her kolde tider vi oplever i Danmark for tiden.

I paletten er der 8 forskellige highlightere – ligesom blush paletten er det skide smart med flere farver i en palette da det skaber flere muligheder. Det gode er dog at man ikke nødvendigvis behøver at bruge dem som highligher – man kan også bruge dem som øjenskygge. Det er noget jeg tit benytter mig af, da jeg ofte ser rigtig træt ud og lidt highlighter på øjenlåget, bum så ser jeg betydeligt friskere ud 😉 Jeg går altid all in på highlighter og ser ofte meget glowy ud, men man kan også vælge at lave et mere neutralt look, hvis man hellere vil det.

Highlighter er noget af det sværeste at fotografere – farverne kommer slet ikke til sin ret på billederne. Men de er alle super pigmenteret og nogle super lækre farver som er med i paletten. Der er virkelig noget til en hver smag.

Husk også at kigge på resten af my-beauty hjemmesiden – de har virkelig mange lækre ting!

*Produktet er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »