MAKEUP REVOLUTION ULTRA BLUSH PALETTE

Makeup Revolution er et mærke som efterhånden er alle steder. Det er et mærke med et hav af forskellige slags produkter men også et mærke som er meget budget venligt. Det er et mærke fra de engelske kanter og nogle forkorter Makeup Revolution til blandt andet MR eller MUR. Det er et mærke der bliver mere og mere populær og med god grund.

Jeg har aldrig prøvet noget fra Makeup Revolution og derfor er jeg glad for at jeg har været heldig at få lov at prøve denne meget fine Ultra Blush Palette i farven All About Pink fra Makeup Revolution – Jeg har virkelig glædet mig til at vise den frem.

Makeup Revolution Ultra Blush paletten består af 8 forskellige farver – hvoraf 6 er blushes og 2 er mere af en highlighter, men som også sagtens kan bruges from blush hvis det er det man ønsker. Man skal ikke lade sig skræmme af farverne, for de ser meget skræmmende ud når man står med paletten i hånden. Men men men, no worries – farverne er super smukke, meget pigmenteret og virkelig nemme at arbejde med. Nogle af farverne har en smule shimmer i, hvoraf andre er matte og nogle som har mere af en satin finish. Jeg foretrækker klart matte blush men jeg elsker altid at prøve forskellige finishes, for hvem ved jeg finder måske en ny favorit! 😉

Jeg elsker denne slags paletter da der er mange muligheder og farvekombinationer man kan finde på. Man har jo 8 forskellige farver, men man kan jo blande dem med hinanden og så er mulighederne jo lige pludselig meget større. Hvis du selv står og mangler en lækker palette eller måske en bronzer kan du kigge mere på udvalget fra my-beauty.

Udover de lækre farver vil jeg også lige nævne indpakningen – den er nemlig super stilet og enkel. Det er lige præcis sådan et slags produkt man har lyst til skal ligge fremme på makeupbordet.

*Produktet er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

March 3, 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »