LÆKRE SÖDAHL HÅNDKLÆDER

Posted in Södahl

Jeg har snakket om Södahl sengetøj før som var en kæmpe success hos os og nu vil jeg mægtig gerne fortælle jer lidt om vores super lækre Södahl håndklæder.

Jeg er vokset op med håndklæder fra Södahl – mine forældre har stadig de håndklæder den dag i dag. Det er i mine øjne lidt imponerende, for det er altså mange år de har haft dem og det kan næsten ikke ses at de er så gamle. Vores håndklæder skulle skiftes ud og derfor var jeg virkelig glad for at have chancen for at prøve Södahl håndklæder.

Jeg er virkelig vild med kvaliteten af håndklæderne men det jeg faldt for først var farven. Farven hedder Pine og det er en utrolig lækker grøn farve – perfekt i mine øjne. Jeg vil virkelig gerne have den farve på hele mit badeværelse og det næste skridt er at skifte vores badeforhæng ud og der har jeg lidt mit øje på Södahl Gradient Badeforhæng. Det ville passe perfekt ind!

Håndklæderne er 100% bomuldsfrotté og er super bløde. De fås i mange forskellige størrelser og farver – der er noget til enhver smag. Vi har håndklæderne i to forskellige størrelser – 50×100 og 70×140 som er perfekt størrelser til vores behov.

Jeg vil mægtig gerne have fat i nogle flere håndklæder fra Södahl fordi kvaliteten er bare en hel anden. Vi var egentlig lidt bange for at håndklæderne ville smitte af med fnuller fordi min kæreste har nogle sorte håndklæder fra Södahl som desværre efterlader kroppen med sort fnuller – men vi blev positivt overrasket og er super glade for at det ikke er sådan med denne farve.

Vi er super glade for håndklæderne og kan varmt anbefale dem til jer som står og skal skifte jeres gamle håndklæder ud. Kvaliteten er i top, de er budgetvenlige og bare skide lækre!

*Produkterne er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »