ECO MASTERS BODY WRAP

Posted in WeightWorld

Jeg har haft fornøjelsen af at prøve en body wrap fra Eco Masters. Jeg sagde hurtigt ja til at prøve denne super interessante body wrap, da den har fået rigtig positive anmeldelser rundt omkring i bloggerverden.

En Body Wrap behandling hjemme, det lyder jo luksus og rigtig spa agtigt 😉

Eco Masters body wrap fra WeightWorld.dk hjælper og lover mange ting – blandt andet overskydende fedt fra kroppen. Den hjælper også mod appelsinhud, øger blodcirkulationen og opstrammer din krop/hud. Ingredienserne er 100% naturlige og er derfor ikke farlig at bruge.

Fun fact:

Cleopatra brugte ler fra Nilen til både at behandle og pleje sin hud – sjovt ikke? Hvis Cleopatra brugte det, skal vi andre da også bruge det 😃

Anvendelse:

 1. Pak dine wraps ud, men rul dem ikke ud. Kom wraps i en beholder som kan holde på varmen.
 2. Kom varmt vand i beholderen, til dine wraps er dækket.
 3. Bland 50-100g ler med vand i en anden beholder, til den er glat – forholdet 30% vand og 70% ler (35-75 ml. vand).
 4. Påfør derefter blandingen på det område du ønsker at behandle – kom gerne et tykt lag på og vikle derefter wraps stramt rundt omkring området du har dækket.
 5. Lad behandlingen sidde i 40-60 minutter.
 6. Når tiden er gået pakker du dig ud, og vasker området med varmt vand.

I en pose har man til 5-10 behandlinger og to genbrugelige body wraps.

Jeg har prøvet behandlingen et par gange og har bemærket at lidt af min appelsinhud på mine lår er forsvundet. Det er på ingen måde væk, men min hud ser bare “sundere” ud. Jeg har stadig til nogle gange endnu og ville bestemt købe produktet igen, når jeg løber det – og ville også varmt anbefale det til min familie og venner, samt jer. Eco Masters Body Wrap koster 389.00 kr. og er i mine øjne en rigtig fin pris, da der som sagt er til 5-10 gange i sådan en pakke.

Har nogle af jer haft en god oplevelse med Eco Masters Body Wrap? Hvis ikke, har i så prøvet nogle andre?

*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til anmeldelse. Jeg siger kun ja til indlæg jeg kan stå inde for og ting der har interesse for mig selv, og jer som læsere. Meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply LeahSephira

  Uh det lyder rigtig spændende! Kunne jeg godt tænke mig at prøve 🙂

  March 20, 2017 at 21:15
  • Reply Vanessa

   Jeg er virkelig positivt overrasket over effekten. Plus det var en sjov process, for har aldrig prøvet noget lignende 😜

   March 22, 2017 at 08:06

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »