FINE BH’ER TIL HVERDAGEN

Posted in Hunkemöller

Jeg vil vædde med at dette gælder for de fleste piger, når jeg siger at vi bare ikke orker at have bh på en hel dag – de strammer altid de forkerte steder, passer aldrig rigtig perfekt og så er det altså bare en lettelse at komme hjem og hive det krabat af. Right, ladies? 😉

Det er jo ingen hemmelighed at jeg er absolut vild med Hunkemöller. Jeg har tidligere fortalt om min første oplevelse med Hunkemöllers bh’er og her kommer der altså to nye bh’er som jeg er blevet super glad for!

Marie Lou er virkelig lækker bh – den sidder virkelig pænt og er super behagelig at have på. Den er dog lidt større i brystområdet, derfor vil jeg råde jer til at gå en størrelse ned. Det kunne jeg i hvert fald selv godt have tålt, men den fungerer stadig og jeg er super glad for bh’en. Marie Lou findes i to forskellige farver, men skynd jer hvis i også skal have fingrene i den for den er limited edition.

Sophie er den perfekte bh – jeg har aldrig i mit liv haft en bh der er så behagelig, som Sophie er. Man kan overhovedet ikke mærke at man har en bh på, og har ikke den der følelse af at den bare skal rives af når jeg kommer hjem fra en lang dag. Jeg er simpelthen så imponeret. Sophie findes i to forskellige farver. Alle burde have denne bh, for den er virkelig perfekt!

Jeg er simpelthen så glad for mine Hunkemöller bh’er, især Sophie. Jeg må lige få købt mig en til, bare så jeg ikke render i den hele tiden og slider den op alt for hurtigt 😉 Jeg ville dog blot ønske at Sophie kom i flere farver end bare de to der findes, for så havde jeg købt dem i alle. En sort ville jo have været perfekt!

Har i nogle gode oplevelser med Hunkemöller bh’er som i vil dele? Måske nogle andre modeller som man bare skal prøve.

*Produkterne er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »