ANNA NOOSHIN FOR HUNKEMÖLLER SWIMWEAR

Posted in Hunkemöller

Macrame Necklace Bikinitop & Bikinitrusse

Hunkemöller har lanceret en ny badetøjskollektion med Anna Nooshin. En kollektion som er super lækker og ikke mindst sexet. Jeg har savlet en del over kollektionen og der er bestemt nogle af tingene som jeg ikke ville have haft noget imod hvis de kom hjem til mig og bo 😉

Var i nogle af de heldige der fik fat i kollektionen? Den er desværre udsolgt – men frygt ej, for jeg har prøvet at finde nogle lækre alternativer til jer. Hunkemöller har i dag -20% på alt badetøj – ALT! Derfor tænkte jeg at jeg ville vise jer lidt andet nu hvor Anna Nooshin kollektionen desværre er udsolgt. Alle alternativerne vil være linket under billederne.

Mesh badedragt / Mexican Stitch Bikinitop & Bikinitrusse

Anna Nooshin elsker kvindekroppen og at designe hendes egen kollektion har været en drøm der går i opfyldelse. Hendes mål med kollektionen er at få kvinder til at føle sig sexet og selvsikker – hun ville have at badetøjet skal fremhæve kvindes smukke former, uden at skulle bekymre sig om løse stropper eller stramme kanter. Hun vil gerne opnå at hendes kollektion kan bruges af alle mulige forskellige slags kvinder.

Kobolt Oceans Badedragt

Anna Nooshin er født i Iran men flygtede til Holland sammen med sine forældre og søster da hun var syv år gammel, for at søge asyl. Da hun var 22 år var hun i praktik hos Yigal Azrouel i New York og har en uddannelse i kommunikation videnskab. Nooshin har blandt andet organiseret en mode festival i Amsterstam i 2014, og i april 2015 udkom hendes bog som hedder “On Top” hvor hun beskriver sit liv. Efterfølgeren til hendes “On Top” bog hedder “On Life” og udkom i juni 2016.

I 2016 arbejdede Anna Nooshin på programmet Hollands Next Top Model som rådgiver inden for sociale medier. Nooshin var deltager i Robinson Expedition 2016. Den 21. august, 2016 hun lancerede sin lingeri linje på Hunkemöller og 28. november, 2016 den første af Anna smykker linje ind på markedet, kaldet Anna + Nina.

Naive Exotic Bikinitop & Bikinitrusse / Midnight Gloss Bikinitop & Bikinitrusse

Craftsmanship Bikinitop & Bikinitrusse

I kan også læse en artikel om Anna Nooshin med Hunkemöller lige her, hvor hun fortæller lidt mere om tankerne bag kollektionen – rigtig spændende! Og husk nu at det kun er i dag at der er -20% på alt badetøj. Jeg sidder selv og overvejer om Naive Exotic sættet ikke skal hjem til mig og bo 😉

*Udarbejdet i samarbejde med Hunkemöller*

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »