SÖDAHL SENGETØJ

Posted in Södahl

Jeg er super glad for sengetøj og elsker altid at købe nyt, fordi det virkelig kan skabe et andet look i ens soveværelse. I rigtig lang tid har jeg sukket efter Södahls lækre sengetøj. Det florerer rigtig meget på de sociale medier i øjeblikket og hver gang bliver jeg bare mere og mere forelsket – især i deres nye Coastal Retreat Spring/Summer 2017 kollektion.

Det allerførste der sprang i øjnene fra kollektionen var dette sengetøj – Neo Nautic. Sengetøjet beskrives:

“Striber er næsten indbegrebet af ægte seaside stemning, hvor den kridhvide bundfarve lader de lyse fadede farver komme til deres ret i solen. Der er små, uperfekte detaljer i striberne, så det ligner et vævet mønster. Harmonisk og nordisk stil.”

Jeg har et eller andet med striber, for jeg har virkelig mange stribet ting. Den måde sengetøjet er beskrevet kan jeg virkelig leve mig ind i – den blå farve og striben giver en dejlig beroligende sommerhus feeling. I både pude- og dynebetræk befinder der sig en praktisk lynlås i, hvilket jeg ikke vidste før jeg stod med sengetøjet i hånden. Men jeg er kæmpe fan af lynlås i mit sengetøj og må købe noget mere af det, da dette er mit eneste sæt med lynlås!

Surprise, surprise har jeg forelsket mig i deres Heritage, Strictly og Soft Simple. Alle tre nogle super lækre sengesæt og ikke mindst lækre farver.

Södahl er super lækker kvalitet – det kan både ses og mærkes. Det er ikke billigt men man får virkelig noget lækkert og holdbart sengetøj for pengene – de penge vil jeg med glæde bruge på noget som holder, for jeg har ikke tal på hvor meget IKEA sengetøj jeg har smidt ud igennem årerne fordi det bare er gået i stykker eller blevet ulækkert.

I min verden findes der intet bedre end at krølle sig op i sin dyne og bare putte på sofaen!

*Produkterne er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

February 17, 2017
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply venterpaavin

  Smukt og lækkert. Burde investere i nyt egentlig (;

  February 17, 2017 at 13:36
  • Reply Vanessa

   Det er virkelig lækkert. Jeg kan varmt anbefale det, selvom prisen måske kan skræmme lidt men vi er super glade for det og som sagt er det bestemt ikke vores sidste sæt Södahl sengetøj 👏🏼

   February 17, 2017 at 13:44
 • Reply Sanne Nørbjerg

  Hvor er det fint! Jeg er også fan af striberne 🙂

  February 17, 2017 at 19:24
  • Reply Vanessa

   Ja, ikke? Det er simpelthen så fint og striberne er bare perfekte ☺️

   February 17, 2017 at 21:15

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »