CAN WE RESTART THE WEEKEND? I WASN’T READY …

Posted in Hunkemöller

Jeg er et hyggemenneske – det har jeg altid været. Derfor er det vigtigt for mig at have noget jeg føler mig super godt tilpas i når jeg hygger herhjemme. Det er her Hunkemöller kommer ind i billedet, fordi når jeg tænker på Hunkemöller tænker jeg automatisk undertøj. Ville i ikke også? Jeg tænker bestemt ikke på nattøj, sokker eller sutsko. Men til min kæmpe overraskelse har Hunkemöller altså et super udvalg af alle tre.

Sutsko er noget jeg altid render rundt i, fordi mine fødder altid fryser. Min kære kæreste købte mig et par da vi først startede med at se hinanden, fordi der altid var så koldt i lejligheden. De blev slidt op og har siden da manglet et par nye. Hunkemöller har altså de fineste og de her er simpelthen så lækre at have på. De kalder dem cozy knit ballerinasko og findes i forskellige varianter.

Hunkemöller sælger også rigtig lækre sokker. Jeg faldt pladask for deres winter sokker med to par, med den lille bjørn. De er simpelthen så søde og dejlige bløde at have på. De er jo perfekte, nu hvor sneen lige er kommet tilbage og vejret er blevet en del køligere igen.

Jeg har blogget om deres lækre nattøj før, og jeg er stadig vil med det. Jeg har været ellevild efter at prøve deres natkjoler. Selve ordet natkjole lyder som noget gamle damer render rundt i, men det passer altså ikke. Natkjoler er lækre at tulle rundt i herhjemme og behagelige at sove i. Jeg er så vild med min natkjole – se lige teksten … genial ikke? 😉 Det er i hvert fald sådan jeg har det hver søndag og er på vej i seng og tænker, “åh nej, er det virkelig mandag i morgen?”. Vi ville alle ønske weekenden var længere og flyver altid forbi. Jeg vil personligt gerne have fat i Nap Queen og Kaffe.

Jeg vil slå mig ned i min seng, i mit lækre nye nattøj, sokker og lækre sutsko og læse Harry Potter. Det er altså en hygge søndag der vil noget – forsæt god weekend! Og husk lige at skynde jer ind og kigge på Hunkemöllers nattøj, sokker og sutsko.

*Produkterne er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

February 26, 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »