SLEEK FACE CONTOUR KIT

Posted in Sleek Makeup

Jeg har aldrig prøvet mærket Sleek Makeup før, men jeg ser altid mange snakke om mærket og produkterne. Derfor var jeg glad da jeg fik chancen for at prøve noget fra Sleek Makeup.

Jeg havde rigtig svært ved at vælge et produkt, da der er rigtig mange spændende ting fra Sleek Makeup. Deres paletter får rigtig meget omtale, samt deres highlighter palette. Men i sidste ende landede mit valg på deres Face Contour Kit. I øjeblikket er jeg rigtig glad for contour og highlight – min samling er i hvert fald vokset gevaldigt med den slags produkter.

Det er svært at se, men både contour og highlighter er ekstremt pigmenteret, meget mere end jeg nogensinde havde forventet. Sleek Face Contour Kit findes i tre forskellige farver – light, medium og dark. Jeg valgte farven light, da jeg er ret lys i huden. Både farven på contour og highlight er det perfekte match til min hud. De blender som en drøm og er virkelig nemme at arbejde med. Man kan både lave naturlig contour og highlight eller en mere markant hvis man ønsker det. Det er det bedste ved deres Face Contour Kit.

Sleek Face Contour Kit koster 85,- som er en rigtig fin pris, for den er virkelig drøj i brug. Det er som sagt mit første produkt fra Sleek Makeup, men bestemt ikke mit sidste. Det er et meget budget venligt mærke, med en masse forskellige produkter, så der er noget til alle. I øjeblikket er jeg i hvert fald lun på deres Highlight Palette, men den er virkelig populær og svær at få fat i – hvilket jeg sagtens kan forstå, for paletten ser altså virkelig lækker ud. I kan se udvalget af Sleek Makeup hos www.makeup-online.dk.

Har i nogle erfaringer med Sleek Makeup? Hvis ja, kan i anbefale noget som man bare skal prøve?

*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til anmeldelse. Jeg siger kun ja til indlæg jeg kan stå inde for og ting der har interesse for mig selv, og jer som læsere. Meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Translate »