NYT ÅR, NY KALENDER

Posted in Uncategorized

Jeg har længe ønsket mig en Erin Condren Life Planner, da stort set alle i USA har sådan en. Jeg er et kreativt menneske og elsker at bruge min tid på kreative ting. Derfor er denne kalender perfekt til mig, da man kan rigtig mange kreative ting med den. Men det som jeg har glædet mig mest til er alle de klistermærker man kan købe og bruge i kalenderen. Det lyder måske en smule mystisk at man skal komme klistermærker i en kalender, men jeg lover jer det er sjovt. Google Erin Condren Life Planner og så kan i se hvad det hele drejer sig om!

Jeg er simpelthen så glad for det design jeg valgte, for de har mange forskellige på deres hjemmeside. De har virkelig designs til en hver smag og derfor var det svært at vælge hvad jeg ville have på min forside. Men i og med at jeg elsker alt rose gold, var jeg ikke i tvivl da de lagde deres nye designs op og dette var en af dem. Jeg måtte eje den og den er simpelthen så smuk i virkeligheden. Det kommer slet ikke til sin ret på billedet.

Med en ny kalender skal man da også have nye kuglepenne – eller det bildte jeg i hvert fald mig selv ind. Jeg søgte meget på hvilke kuglepenne der ikke ville bløde igennem papiret i kalenderen og de klistermærker jeg ville bruge. Valget faldt på de her fra Paper Mate, og de er virkelig gode at skrive med. Jeg har virkelig glædet mig til at tage den i brug, for jeg elsker virkelig en papir kalender. Der er ikke noget bedre end at sidde og skrive i sådan en fremfor sin iPhone kalender.

Hvad bruger i af kalender? Er i som mig og er mest til papir eller bruger i bare jeres elektroniske kalender?

January 2, 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply LeahSephira

  Jeg har min kalender på mobilen, men det er nok mest fordi at den automatisk er synkroniseret med studiet. Så hvis der er ændringer der opdatere den sig selv. + min kæreste og jeg deler kalender også (sharing wooo).
  Jeg plejede at skrive i papir kalendere, specielt i 2006 da jeg invisterede en Louis Vuitton kalender (jeg har den stadig liggende). Men idag, ja så er det bare hurtigere i min lille app. Dog savner jeg at skrive i kalender, og jeg tror når jeg er på den anden side af studiet SÅ vil jeg bruge begge dele igen. Jeg har faktisk også Erin Condren i et bookmark et sted, der er bare så mange lækre kalendre!!

  Din er virkelig fin <3

  January 2, 2017 at 23:22
  • Reply Vanessa

   Jeg brugte også kalender på mobilen da jeg var på studie, men min kiksede hele tiden og det bekræftede mig bare i at papir er bedst ?

   Jeg kan varmt anbefale Erin Condren kalender. De er SÅ gode og der er tusinde af designs. Man kan være så kreativ med sin kalender og det elsker jeg virkelig for jeg har brug for at være kreativ! Du må have en søde ?

   January 4, 2017 at 13:10

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »