MINE MÅL FOR 2017

Posted in Uncategorized

Nytårsforsætter er noget mange altid laver men sjældent holder. I år vil jeg prøve at kalde mine nytårsforsætter for mål og lave nogle realistiske og overskuelige mål, som jeg ved at jeg kan holde.

2016 er et år som er gået virkelig hurtigt, så kliché som det lyder – for det siger vi jo stort set hvert år. Men når jeg kigger tilbage på 2016, så aner jeg virkelig ikke hvor mit år er blevet af. 2016 har været et skønt år for mit vedkommende. Jeg forlod livet på Islands Brygge og flyttede sammen med manden i mit liv. Det var også året hvor vi fik Bastian. Jeg fik også besøg af begge mine forældre, hvoraf den ene gang var det meningen det kun var min far der skulle komme hjem men minsandten om min mor ikke tog fusen på mig og var taget med min far til Danmark. Jeg fik også langt om længe ombyttet mit amerikanske kørekort til et dansk kørekort. Alt i alt et rigtig skønt år for mig!

Mine mål for 2017:

Rydde op og rydde ud – Jeg har rigtig mange ting, som virkelig fylder. Vores kælder er fyldt til bristepunktet, mit skab er overfyldt med tøj jeg ikke går i, mit makeupbord svømmer i en masse makeup som jeg ikke længere bruger fordi det er blevet for gammelt. Det er mit mål i 2017 at leve et mere minimalistisk liv, i form af mindre ting. Bedre kaldt kvalitet frem for kvantitet.

Opleve verden – Jeg satser stærkt på at 2017 er året hvor vi kommer til at opleve mere af verden. Vi skal til USA i år, da mine forældre og søskende jo bor i USA. Men vi vil også rigtig gerne rejse andre steder hen. Vi har jo Bastian, så det kræver en del mere planlægning da han skal passes, men jeg er sikker på at vi kan opnå vores mål om at rejse mere og jeg glæder mig virkelig meget til at vise manden i mit liv, mit andet hjem, USA.

Bedre billeder – Jeg vil rigtig gerne lære at tage nogle super lækre og klare billeder. Ofte får jeg at vide at mine billeder er rigtig pæne, men når jeg ser andres billeder synes jeg slet ikke mine er gode nok. Derfor vil jeg gerne bruge flere krafter på at tage bedre billeder, som jeg også selv kan være 100% tilfreds med.

Slippe sukkertrangen – Mit evige problem men jeg er træt af det. Sukker smager skide godt og alle elsker det, men det er ikke sundt at blive ved med at proppe kroppen med unødvendig mængder af sukker. Derfor tager jeg kampen op mod sukkertrangen – det skal bare lykkedes!

Eksperimentere mere med mad og bagning – Jeg elsker at lave mad og bage, ingen tvivl men jeg har virkelig været uinspireret. For nylig fik jeg min inspiration og lyst igen og derfor vil jeg vildt gerne eksperimentere mere med både mad og bagning i 2017 – jeg har allerede en masse opskrifter jeg gerne vil dele på bloggen!

Har i sat jer nogle mål eller nytårsforsætter for 2017? Fortæl gerne jeres tanker.

January 6, 2017
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Sanne Nørbjerg

  Sikke nogle gode mål! Jeg håber, du når dem alle 🙂

  January 7, 2017 at 22:38
  • Reply Vanessa

   Tusind tak – jeg håber virkelig også jeg når dem alle i år, mon ikke jeg gør. Jeg har i hvert fald massere af tid ?

   January 8, 2017 at 16:09
 • Reply Patricia

  Tillykke med dit eget domæne søde Vanessa, hvor er det godt 😀
  Nogle af mine mål (eller håb) for 2017 ligner meget dine, så måske du kan inspirere lidt på bloggen 😀 og jeg vil tilslutte mig andre og sige, at du tager rigtig pæne billeder 🙂

  January 7, 2017 at 22:39
  • Reply Vanessa

   Åh, mange tak søde – det betyder meget for mig at høre det fra dig som har været med i mange år efterhånden ❤️

   Jeg håber da at jeg kan være med til at inspirere lidt på bloggen, hvis nogle af dine mål/håb ligner meget mine. Og tak igen, det er sødt sagt – men vil virkelig gerne øve mig mere og få det bedste ud af mit kamera ?

   January 8, 2017 at 16:11

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »