KÉRASTASE ELIXIR ULTIME MASQUE

Posted in Uncategorized

Kérastase har altid været mærke jeg har ville prøve når det kommer til hårprodukter, da min frisør ofte har brugt mærket i mit hår og jeg har altid elsket følelsen af mit hår efter jeg har været til frisør. Men Kérastase er altså ikke helt billigt. Jeg har modtaget denne lækre hårmaske fra Hair247 og har været rigtig spændt på at prøve den da jeg har haft svært ved at finde en god hårmaske.

Mit hår har været en del igennem, da jeg har farvet det i rigtig mange år og det har haft en masse forskellige farver. Det tager rigtig hårdt på håret og derfor er det ekstra sensitivt og meget tørt. Det har været svært at finde hårprodukter som kan hjælpe mod alle de problemer jeg har haft i forbindelse med al den farvning af mit hår – især hårmasker.

Jeg har altid haft svært ved at finde den rette hårmaske da mange føles alt for tunge i håret, når jeg har brugt dem. Jeg har rigtig fint hår, men meget af det og skal virkelig passe på med ikke at komme for mange produkter i håret, plus bruge produkter som er for tunge.

Kérastase Elixir Ultime Masque er en hårmaske som ikke er al for tung til håret – det var rigtig forvirrende på den gode måde. Jeg brugte meget produkt i håret første gang, og det føltes ikke tungt. Jeg prøvede flere gange med en god mængde i håret og det føltes stadig ikke for tungt, det overraskede mig. Hårmasken er rigtig fugtgivende uden at være tung – den dufter skide fantastisk og har en rigtig lækker let konsistens.

Hårmasken indeholder 200 ml og koster 345 kr. – den er drøj i brug da det ikke er noget man skal bruge hver dag. Den er alle pengene værd efter min mening og det er bestemt en hårmaske jeg vil købe igen, når jeg er løbet tør.

*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til anmeldelse. Jeg siger kun ja til indlæg jeg kan stå inde for og ting der har interesse for mig selv, og jer som læsere. Meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

January 9, 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »