HAIRLUST – SUNDERE & HURTIGERE VOKSENDE HÅR!

Posted in HairLust

Jeg har glædet mig til at prøve HairLust da jeg ønsker længere og sundere hår. Derfor sagde jeg hurtigt ja, da HairLust spurgte om jeg ville teste deres vitaminer til håret. Mit hår vokser simpelthen så langsomt og det er til at få spat af – hvem ønsker ikke længere og sundere hår?

Det er vigtigt at pleje håret og det sørger jeg også for at gøre udefra, men indefra er en anden historie. Det er nemt at pleje håret udefra, men indefra er lidt sværere og det er her HairLust kommer ind i billedet. Under udviklingen på kapslerne, lærte HairLust at vejen til sundt hår kommer indefra. I kapslerne er der både Biotin, Kollagen, Zink, B-Vitaminer, C-Vitaminer, Kalcium og mange andre ingredienser som i kan læse om lige her. Brug af HairLust er sikker og naturlig!

Hvordan virker HairLust?

Kroppen kan altid bruge flere vitaminer og næringsstoffer, og det tilbyder HairLust i deres kapsler. Det hjælper med at vokse sundere og stærkere hår. HairLust lover også mere skinnende hår, forbedring af hårelasticitet og mange andre ting.

Personligt leder jeg efter længere og stærkere hår – derfor lød HairLust kapslerne som noget jeg ville få stor gavn af. De lover i hvert fald at deres kapsler giver dig de vitaminer til håret man behøver for at vokse sundt og langt hår.

Man skal tage 1-2 kapsler om dagen, sammen med et glas vandt ca. 30 minutter før et hovedmåltid. Jeg er begyndt at tage mine kapsler med min morgenmad og igen med min aftensmad – dette fungerer bedst for mig. Man kan naturligvis vælge at bruge 1 kapsel om dagen, men ved brug af 2 kapsler dagligt øger det effekten af HairLust.

Jeg har ikke brugt HairLust længe, derfor kan jeg ikke fortælle om HairLust virker. Men i får en opdatering lige så snart at jeg er færdig med kapslerne. Jeg har i hvert fald store forventninger! ??

*Produktet er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

January 23, 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Malene

  Virkede det?

  November 3, 2017 at 00:40
  • Reply Vanessa

   Ja, det kan du tro det gjorde ☺️

   November 3, 2017 at 21:07

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »