GODT NYTÅR!

Posted in Uncategorized

Godt nytår!

Jeg håber at i alle er kommet godt ind i det nye år – 2017 hvor vildt er det lige?

Vinternat har fået et sprit nyt look – et look som jeg virkelig glædet mig til at vise frem. Bloggen er rykket fra blogspot og fået sit eget domæne med .dk – det er noget der har været længe undervejs. Det har krævet en del timer foran computeren men jeg er virkelig glad for resultatet, da det er noget jeg har ønsket at ændre i lang tid. Det meste er på plads men der mangler stadig nogle små skønhedsfejl her og der, men det er altså ikke noget i vil mærke til når de er ændret.

I forhold til indhold vil intet ændre sig, det er den samme blog – bare med et nyt look! Bloggen har også langt om længe fået en Facebook side. Jeg ville blive så glad hvis i ville gå ind og give den et lille like.

Tak til alle jer som stadig følger med – det gør mig simpelthen så glad.

January 1, 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply LeahSephira

  Godt nytår søde du <3 Rigtig fint layout du har fået dig, og jeg har liket facebooken' 😀

  January 1, 2017 at 15:51
  • Reply Vanessa

   Tak søde. Og tusind tak for like, det sætter jeg virkelig pris på!

   January 2, 2017 at 07:00

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »