DRIK MERE VAND I 2017 MED SODASTREAM

Posted in SodaStream

Min december har været fyldt med en masse usundt og det kan tydeligt ses og mærkes på kroppen. Traditionen tro ses der rigtig mange slankekure, indmeldelser i fitness og der sættes rigtig mange urealistiske nytårsforsæt som vi aldrig holder. Men et nytårsforsæt som vi alle meget nemt kan holde er at drikke mere vand.

Anbefalingen er, at man drikker mindst 2 liter vand om dagen for at holde sin væskebalance ved lige – det glemmer de fleste desværre i en travl hverdag. Det kan desværre resultere i koncentrationsbesvær, migræne og udtørret hud. YouGov har foretaget en undersøgelse, at folk med en danskvandmaskine i hjemmet drikker 25% mere vand ugentligt end folk uden en maskine. Det er altså en høj procent, så husk at få drukket vand.

Hjemme hos os er vi rigtig gode til at få drukket den anbefalet mængde af vand – endnu bedre efter vi har fået vores SodaStream Source. Vi elsker danskvand, men endnu mere elsker vi alle de forskellige smagsvarianter man kan få til SodaStream. Man kan lave så mange lækre “drinks” med smagsvarianterne – Jeg har tidligere lavet tre lækre mocktails Cranberry Raspberry Limeade, Apple Peach Martini og Cloudy Strawberry Lemonade.

SodaStream har lanceret en ny maskine – Spirit:

”Spirit er udviklet til at gøre det let at lave forfriskende danskvand derhjemme og til en pris, hvor alle kan være med. Når du tænker på, hvor meget du vil betale for 60 liter danskvand fra en butik, så tjener en Spirit sig hurtigt ind”, siger Michele Fitzwilliams, marketingsdirektør for SodaStream i Norden og fortsætter: “Fordi både bæredygtighed og velvære bliver mere og mere vigtigt for forbrugere i hele verden, er vi stolte af at være innovative og levere en løsning, der gør det nemmere for mennesker at drikke mere vand”.

Den nye SodaStream Spirit kan købes i Elgiganten til 799,- og med maskinen medfølger en 1-liters flaske og kulsurecylinder som giver op til 60 liter danskvand med en literpris på ca. 1,70 kroner. Det er jo billigt hvis man som os, drikker rigtig meget danskvand. Det bedste ved en SodaStream maskine er at man på bare få sekunder kan forvandle kedeligt vand til lækker forfriskende danskvand, fremfor at man skal hele vejen ned i sit lokale supermarked og købe flasker med hjem – det er der jo ingen der gider!

Hold øje med bloggen i næste uge, hvor i får chancen for vinde en SodaStream Source maskine ?

*Indlægget er lavet i samarbejde med SodaStream*

January 11, 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »