MINE FINE JULEGAVER 2016

Posted in Uncategorized

Hvert år er jeg så heldig at få de fineste julegaver – i år var ingen undtagelse. I år ønskede jeg mig bare ikke rigtig noget, da jeg virkelig føler jeg har alt det jeg skal bruge i mit liv. Jo ældre jeg bliver, jo svære synes jeg det er at finde på noget at ønske sig. Har i andre det også sådan?

Iøvrigt er dette indlæg ikke for at “blære” mig med de ting jeg har været heldig at få – men blot ting jeg mægtig gerne vil dele da jeg er så glad for de ting jeg har fået. Jeg elsker selv sådan nogle slags indlæg, da det ofte giver mig inspiration til nye ønsker og så er det bare hyggeligt at høre hvad andre har været heldig at få i julegave.

Manden har givet mig den fineste ring fra Carré Jewellery. Det er deres Anniversary ring i Rose Gold. Den er simpelthen så smuk og kommer slet ikke til sin ret på billeder. Den har hængt på min finger lige siden jeg åbnede gaven. Jeg er så glad for den – det klarede han virkelig godt!

Mine forældre gav mig en parfume – Roses De Chloé som er min absolut favorit og min signatur duft. Jeg elsker den simpelthen så meget og er så glad for den!

I fællesgave fik manden og jeg Menu POV Væglysestager i kobber af min mormor og mine forældre. De er virkelig fine og passer perfekt ind i vores hjem.

Mine søskende har givet mig et par nye Nike. Jeg elsker den her model fra Nike og jeg har den i to andre farver. De er simpelthen så lækre at have på og elsker at træne i dem. Jeg knuselsker Nike og det er de gummisko jeg stort set altid har haft. Min lille samling af Nike må være oppe på 12-13 par – men disse skal udelukkende bruges til træning.

Endnu en fællesgave fra mine forældre var Matador. Vi elsker brætspil – og dette er bare den bedste gave. Vi har spillet det en del siden vi fik det og er altså bare så glad for det!

Udover de gaver som er vist her har vi også været heldige at få to hylder fra Søstrene Grene, dem som er rigtig populære lige nu. Vi har også fået et køleskab, som vi er rigtig glade for.

Har i fået nogle gode julegaver i år? ?

January 4, 2017
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply LeahSephira

  Lækre gaver! 😀 Den ring er virkelig fin 🙂 x

  January 5, 2017 at 11:46
  • Reply Vanessa

   Jeg er også virkelig glad for den. Den er perfekt! ?

   January 5, 2017 at 15:29
 • Reply Sanne Nørbjerg

  Sikke mange lækre ting, du har fået! Ringen er virkelig smuk 🙂

  January 5, 2017 at 19:09
  • Reply Vanessa

   Tusind tak – jeg er også super glad for dem alle. Ringen er virkelig fin, knuselsker den!

   January 6, 2017 at 20:16
 • Reply Rikke Simonsen

  Fine gaver! Jeg fik en ny bogreol, et par bøger og gavekort til Matas & Hunkemøller 😀

  January 7, 2017 at 23:36
  • Reply Vanessa

   Tak Rikke, jeg er også rigtig glad for dem ?

   Det var da også nogle rigtig gode gaver du har fået dig – især en bogreol, sådan en kunne jeg godt bruge!

   January 8, 2017 at 16:12

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »