VIND: 5X VALGFRI SODASTREAM SMAGSVARIANTER

Posted in SodaStream

 

I sommers var vi så heldige at få en SodaStream maskine. Vi har brugt maskinen uafbrudt siden vi modtog den, og vi har simpelthen sparet en masse penge på ikke at købe danskvand og sodavand. Vi elsker nemlig sodavand og danskvand, men det er altid så skide besværligt at slæbe tunge flasker hjem, plus man skal ned med dem igen fordi man skal have panten tilbage. Det er så meget nemmere med SodaStream.
Vi har altid to flasker stående i køleskabet med koldt vand, klar til brug. Vi bruger vores SodaStream så meget, at vi allerede skal skifte vores kulsyre ud, igen. Det smarte med kulsyrecylinder er man kan løber tør, kan man ombytte sin kulsyrecylinder i en af butikkerne som fører dem, og hver 6. kulsyrecylinder får man gratis. Man skal bare huske at spørge efter et rabatmærkehæfte når man bytter den. Men vi må lige vente med at bytte vores til det nye år, da julegaverne lige skal købes færdig og så skal kortet køles af, da december er en dyr måned! 😉

I forbindelse med julen har SodaStream lavet de sjoveste videoer. Den her må dog være min favorit, for griner højlydt hver gang jeg ser den, for den er fandme sjov. I kan se de andre sjove videoer på deres Facebook.I har nu muligheden for at vinde 5x valgfri smagsvarianter til jeres SodaStream. I kan se deres udvalg, lige her. Min personlige favoritter er Cranberry Raspberry, Passion Mango og Dr. Pete.

For at deltage skal du:
1. Følge bloggen på Bloglovin’.
2. Dele jeres værste, mest pinlige eller generelt lorte gave i nogensinde har fået i julegave.

 
Vinderes trækkes næste søndag. I kan også hoppe over på min Instagram @nessdenise, for at deltage i samme konkurrence for at doble chancerne for at vinde! Held og lykke.


Tør i at dele jeres værste, mest pinlige og bare lorte gave med os? 😉

*Konkurrencen er sponsoreret af SodaStream*
December 11, 2016
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply RikkeMarie

  Har ikke fået nogle, pinlige, dårlige eller lorte gaver i julegaver, men i min familie er vi gode til at give fjollegaver, for 2 år siden fik jeg både salt og peber (den der er i breve, man kan få med forskellige spisesteder), vådservietter (som man b.la. kan tage i biografen) og et kit til at strikke en ugle fra Tiger 😀 (jeg er vild med ugler)

  December 12, 2016 at 10:15
 • Reply Maibritt J

  det må være legetøj til min kat… jeg har aldrig haft en kat

  December 12, 2016 at 10:16
 • Reply Sarah

  Jeg har vidst aldrig fået en helt forfærdelig gave 🙂 Dog har jeg fået et par meget ubrugelige hjemmelavet gaver af mine små søskende, dog har de været lavet med kærlighed <3

  sfeldborg@gmail.com

  December 12, 2016 at 17:05
 • Reply Nana Carstensen

  Fik engang en lille farvet ring til at markere en nøgle….og jeg troede det var forlovelsesring…suk….
  dolomedes_spider@hotmail.com

  December 15, 2016 at 07:49
 • Reply Tina

  God aften,

  åh vi elsker sodavand, så jeg vil meget gerne være med:-)

  Da jeg var helt ung og havde en kæreste var vi enige om at give hinanden en stor dyr gave. Jeg havde flottet mig og da vi kom til juelaften, som vi holdt hos ham og hans familie, da lå der ingen gave til mig under træet.
  Da alle havde fået deres gaver, pakket op og takket, så sagde han, Tina jeg har en fin gave til dig og så tog han en meget lille pakke ned fra træet, hvor han havde hængt den på en lille æres gren.
  Åh tænkte jeg, vil han fri, det summede og boblede inde i mig og jeg pakkede spændt gaven op og alle kiggede.
  i pakken lå et ganske lille bitte vedhæng i sølv til en kæde, prisen 69 kr.
  Alle vidste vi havde aftalt store gode gaver til hinanden og alle havde set, hvad jeg gav ham, så der gik nærmest suk gennem stuen.
  Jeg selv vidste ikke hvilken grimasse jeg skulle stille op, jeg syntes hele situationen var pinlig.
  Jeg takkede selvfølgelig pænt, for velopdraget er jeg jo, men jeg havde da lyst til at sige mit.

  Tilbage er at ønske dig en glædelig 4.advent og snart juleaften og håber ikke du får pinlige oplevelser:-)

  December 18, 2016 at 18:41
 • Reply Freja Hansen

  Fik for mange år siden et par orange leggins af julemanden… Fra den dag troede jeg så ikke længere på ham.. Hah

  December 18, 2016 at 19:47
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »