CINEMA LIGHTBOX

Posted in Uncategorized
Det er blevet rigtig populært at have en lightbox i hjemmet. De er også skide smarte!
I boxen medfølger en masse bogstaver og tal, så man kan skrive lige det man har lyst til på lystavlen. Det er en virkelig sjov måde at få noget dekorativt i hjemmet, som er unikt samt noget ekstra lys hvor man har behov for det. Vi har vores stående i vinduet i soveværelset og tænder den lige så snart det bliver mørkt udenfor, da den giver overraskende meget lys. Det er også et sjov måde at få lidt anderledes pynt til boligen. Vi er fan!


Cinema Lightbox koster 269,- hvilket er en budget venlig pris hvor alle kan være med. Vi er rigtig glade for vores Cinema Lightbox og har virkelig meget sjov med at skifte teksten ud. I øjeblikket har vi et hashtag #bastianthegsd som er et vi bruger når vi smider billeder op af vores dejlige hvalp Bastian på Instagram.

Dette er også en skide god julegave idé, til den person i dit liv som elsker at være kreativ og kan lide at have lidt sjov med indretningen derhjemme. Jeg er sikker på at dette ville være et hit som julegave!  Hvis det var mig som havde modtaget den i julegave, ville jeg i hvert fald have blevet glad.

Hvis i står og mangler et andet julegaveønske, ville en Power Stone Bank være et rigtig god bud. Det er i hvert fald noget vi alle kan bruge, for come on, vi ved jo alle at vores telefoner løber hurtigt tør for strøm så meget som vi bruger dem 😉

*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til anmeldelse. Jeg siger kun ja til indlæg jeg kan stå inde for og ting der har interesse for mig selv, og jer som læsere. Meninger og holdninger er altid 100% mine egne*
November 21, 2016
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply LeahSephira

  Sådan en lightbox har faktisk været i min kikkert i et stykke tid 😀 Jeg synes den er rigtig fed 🙂

  November 22, 2016 at 14:20
 • Reply Vanessa

  De er rigtig sjove, især fordi man kan skrive hvad man vil med dem. Synes uden tvivl du skal have fat i sådan en søde 😀

  November 22, 2016 at 14:21
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  De er så fede! Jeg har købt en i Jysk til 149 kroner, men jeg kan ikke få klappen op bagpå til batterierne. Det er som om skruen er "smeltet" sammen så man ikke kan skrue i den. Har endda byttet den en gang i forvejen, så nu må jeg afsted igen. Så irriterende! Måske jeg skal investere i denne i stedet <3

  November 26, 2016 at 13:17
 • Reply Vanessa

  Jeg kan i hvert fald varmt anbefale denne fra Coolstuff. Den var nem at få op bagpå, med hensyn til batterierne og ingen skrue "smeltet" fast her i hvert fald. Jeg er så glad for vores! <3

  November 26, 2016 at 13:18
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »