ORIGINS BY ALL GREENS

Posted in Uncategorized

Det er virkelig ingen hemmelighed at Origins er en favorit hos mig. Det nyeste skud på stammen er denne her cremede ler maske, som forvandler sig selv til en skum sæbe.
Masken er beriget med et væld af grønne ingredienser, som blandt andet spirulina, spinat og grøn te. De er kendt for deres detox evner. Det vil sige der befinder sig en masse antioxidanter, vitaminer og mineraler i denne maske. Det er virkelig lækkert!
Step 1: Treat
– Doser i hånden og tilføj et jævnt lag på huden.
– Lad det sidde på huden i et par minutter og lad skummet udvikle.
Step 2: Cleanse
– Når skummet er udviklet, gør fingrene våde og masser ansigtet for at genaktivere skummet.
– Skyl ansigtet grundigt.
– Undgå øjenområdet.
Masken er virkelig nem at bruge, og den dufter virkelig lækkert. Jeg har uden tvivl set en forskel i min hud efter jeg er begyndt at bruge den. Som sagt er det ingen hemmelighed at jeg er rigtig glad for Origins produkter og denne her skuffer på ingen måde!

By All Greens 70 ml koster 280,- og kan købes i Matas og Magasin.

October 31, 2016
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply LeahSephira

  Åh har ikke prøvet denne maske endnu, den ser god ud 😀

  October 31, 2016 at 11:06
 • Reply Vanessa

  Den er simpelthen så god. Jeg elsker den! 😀

  October 31, 2016 at 11:06
 • Reply Sanne

  Tak for tip! Den vil jeg overveje, når jeg har brugt min egen færdig 😀

  http://www.sannenoerbjerg.dk

  November 1, 2016 at 08:19
 • Reply Vanessa

  Det synes jeg uden tvivl at du skal. Jeg er så glad for masken! 😀

  November 1, 2016 at 08:26
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »