MOCKTAIL: CRANBERRY RASPBERRY LIMEADE

Posted in SodaStream

Vi er rigtig glade for vores SodaStream maskine herhjemme, og vi har fået afprøvet nogle forskellige ting, for at finde frem til den perfekte sommer mocktail.

Min favorit vi har fået lavet er denne her Cranberry Raspberry Limeade mocktail. Den er super nem og smager bare super lækkert. Den smager faktisk så lækkert at jeg allerede har tømt smagsvarianten man bruger i denne mocktail. Mums siger jeg bare!

Mocktails er sjovt at lave til dem som ikke er vild med alkohol, men også til en som mig som f.eks. er glad for friske sommerdrinks. Hvis man ville kunne man nemt tilføje alkohol i denne mocktail, og jeg er sikker på den ville smage ligeså lækkert med som uden.

Du skal bruge:
1 flaske danskvand
SodaStream Water Mix Free “Cranberry Raspberry”
2 lime (brug kun 1 hvis du laver til dig selv)
Frosne hindbær
Isterninger

I vores mocktails kom vi 1 lime i hvert glas, samt isterninger og frosne hindbær efter behov. Hvis man vil have drinken smager mere af lime bruger man mere lime, og vil man have flere hindbær bruger man bare flere hindbær. Derefter kommer man smagsvarianten i det kolde danskvand, hvor man bagefter hælder det i glasset. Wupti så er man færdig. Nemt ikke?

August 1, 2016
/
Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Mia

  you’re actually a just right webmaster. The web site
  loading pace is amazing. It sort of feels that you are doing any distinctive trick.
  Moreover, The contents are masterpiece. you’ve done a
  magnificent process on this matter! https://about.me/brittanyceleste

  January 13, 2017 at 20:47
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »