ET ÅR ÆLDRE OG ET PAR RYNKER RIGERE!

Posted in Uncategorized

I går havde jeg fødselsdag. Jeg blev et år ældre og et par rynker rigere 😉
Jeg skulle arbejde på min fødselsdag, ligesom sidste år. Det var en lidt kedelig ting at skulle på sin fødselsdag, men sådan er det jo. Jeg fyldte jo ikke noget specielt, så det var okay. I lørdags holdte jeg fødselsdag for familien, da jeg som sagt skulle arbejde på min fødselsdag. Det var smadder hyggeligt, og det er jo altid rart at se sin familie.
Jeg havde ikke så mange ønsker i år, men blandt gaverne var noget Royal Copenhagen, noget træningstøj og gavekort. Det er jo alt sammen noget man altid kan bruge. Jeg er i hvert fald meget begejstret over mine fine gaver.
Jeg har også fået den fineste og mest betydningsfulde gave fra manden. Han gav mig et Jane Kønig Love Tag armbånd. Det har hængt på mit håndled lige siden og kommer til at hænge der altid. Jeg er simpelthen så glad for det. Jeg er simpelthen så heldig at have så betænksom en mand i mit liv!
June 28, 2016
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Ida

  Stort tillykke med fødselsdagen. Det er en rigtig fin gave du fik af manden din 🙂

  July 2, 2016 at 10:15
 • Reply Vanessa

  Tusind tak. Og ja, jeg er virkelig også glad for den 🙂

  July 2, 2016 at 10:15
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Stort tillykke smukke. <3

  July 6, 2016 at 17:43
 • Reply Vanessa

  Mange tak søde pige <3

  July 6, 2016 at 17:43
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »