LIDT OM DEN DER KÆRLIGHED

Posted in Uncategorized
I mit 24 årige lange (eller korte liv, hihi), har jeg ikke haft et eneste godt forhold. I mine øjne er det lidt trist. Mine tidligere forhold har budt på misbrug, vold, utroskab, og en masse andre triste ting som ingen på min alder burde have oplevet. Mit forhold med misbrug og vold, har været forhold som har sat sine spor. Det er et forhold som virkelig påvirker mig på mange måder. Når det kommer til kærlighed har jeg så mange tanker, fordi det aldrig har lykkedes for mig. Ja ja, jeg er kun 24 år, men stadig.
Når jeg holder af en person, ville jeg gøre alt for dem. Jeg ville gøre alt for at den person er glad hele tiden, og det gælder min familie, venner, og den person jeg er i et forhold med. Det kan være det er det som er min fejl i alle mine mislykkedes forhold. Jeg gør for meget. Men, jeg kan ikke gøre for det. Med tiden er det blevet sværere og sværere for mig at lukke folk ind, åbne mig op 100%, og i det hele taget er det bare blevet virkelig svært for mig at stole på at folk bliver i mit liv.

“It sucks when you’ve given so much and you realize it still wasn’t good enough for someone. You can’t help but take it personal.”

Man svæver på en lyserød sky når man er forelsket. Jeg er ked af at sige det, for det lyder jo virkelig kliché, men det er sandt. Man lever i en anden verden, i hvert fald for en stund. Men hvornår ved man egentlig at man er forelsket? Hvordan ved man at det er den ægte varer, for i dag er det så nemt for folk bare at skride når tingene bliver for svære. Det er jo ikke forelskelse, eller kærlighed for den sags skyld hvis man bare smutter.

Kærlighed er en rutschebane. Nogle gange er det svært når man vil have noget til at fungerer, som bare ikke fungerer. Det er svært at accepterer at man skal give slip, fordi det ikke gavner en at blive i det. Det er virkelig ærgerligt, men nogle gange kan man bare ikke kæmpe alene og selvom man ikke ønsker at give slip på det, skal man. Man skal videre fordi det er bedst.
Men med det sagt er jeg ikke i tvivl om at jeg en dag får lov at opleve et godt forhold fyldt med kærlighed. Det kommer når jeg mindst venter det, og garanteret når jeg ikke er klar, men sådan er kærlighed vel. Det er noget af det bedste og værste en person kan opleve!

June 24, 2015
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Trisse

  Sådan er jeg også, altså vil gøre alt for, at den anden er glad – ender sikkert også med at give mere end jeg burde, men man er jo som man er, man møder sikkert mange, der udnytter det og/eller ikke sætter pris på det. Men jeg bliver også nødt til at tro på, at man på et tidspunkt vil møde en, der gør.

  Jeg VED, at det finder du en dag. Hang in there <3

  Tanker og kram til dig søde Vanessa.

  June 25, 2015 at 21:04
 • Reply Sanne

  Jeg er ked af at høre, at du har haft så mange dårlige oplevelser i dine tidligere forhold. Det er der ingen, der fortjener. Når det så er sagt, så er jeg sikker på, at du finder endnu en dejlig mand, der fejer benene væk under dig, når du er klar til det 🙂

  Knus <3
  http://www.sannenoerbjerg.dk

  June 25, 2015 at 21:04
 • Reply Kathrine Johansen

  Sikke en rørende og velformerleret indlæg, med en masse facts omkring krælighed, Kærlighed kan både være en bitch, men også det bedste i verden. Jeg har også kun oplevet forhold, hvor de var mig utro, skred hvis tingene blev for svære og vold har jeg godt nok ikke prøvede. Det er svært at lukke nye personer ind i ens liv, når man første, anden og tredje gang er blevet såret af personer man virkelig elsker, eller holder af. Men krælighed er så skide svært at forstå og når det er der, er det det bedste i verden. Men når det hele så flyder ud, så er det fandme også det værste i hele verden. Håber snart du finder en fyr der vil gøre alt for dig, og give dig den krælighed du sikkert har fortjent!

  God dag!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  June 25, 2015 at 21:04
 • Reply Jeanette Henriksen

  Livet generelt er en lang rutsjebane og man skal hele tiden finde en balance.
  Jeg ved du nok skal finde den ægte kærlighed og en som virkelig fortjener dig..
  Imens kan man jo bruge tiden på de lære sig selv at kende, sine grænser og udvikle sig. 😀

  Knus <3

  June 25, 2015 at 21:04
 • Reply Vanessa

  Du har ret, man er jo som man er og vil vædde med mange udnytter det og slet ikke sætter pris på det man gør for dem. Tak for din søde besked <3 mange kram lige tilbage søde!

  June 25, 2015 at 21:10
 • Reply Vanessa

  En eller anden dag håber jeg også på det sker. Han kommer lige pludselig ud af det blå hihi 🙂 Tak for din kommentar!

  June 25, 2015 at 21:11
 • Reply Vanessa

  Kærlighed er bare en rutschebane, ingen tvivl. Det kan være det bedste eller det værste. Med det sagt, så tak for din kommentar. Jeg er glad for du synes den var rørerende, og velformuleret med en masse facts!

  June 25, 2015 at 21:13
 • Reply Vanessa

  Du har så meget ret. Livet er en rutschebane! Og tak for din søde kommentar. Jeg krydser fingre for den ægte kærlighed en dag dukker op! 🙂

  June 25, 2015 at 21:14
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »