FØDSELSDAGSØNSKER

Posted in Uncategorized

Min fødselsdag er lige rundt hjørnet, men fordi jeg lige har været i USA og købt en del ting som jeg har ønsket mig fordi de var så billige, har jeg ikke så mange ønsker i år.
Jeg ønsker mig nogle flere frokosttallerkner i Hvid Riflet samt nogle flere Kontrast Krus da jeg er så glade for de to jeg har. En morgenkåbe i frotté ville ikke være dårligt da min er færdig og jeg kan ikke leve uden en morgenkåbe. Jeg købte Calvin Klein undertøj da jeg var i USA og det er simpelthen så lækkert, så ønsker mig lidt mere. Plus i min bog kan man aldrig gå galt med Nike og har for mange af dem vil nogle mene, men i mine øjne kan man aldrig få nok. Sidst men ikke mindst så ønsker jeg mig et Marc by Marc Jacobs ur i samme model som jeg har men en anden farve fordi jeg er så glad for det.
Men mit største ønske af alle er jo at få lov at bruge dagen med min familie, men det kommer ikke til at ske desværre!
June 7, 2015
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Sanne

  Marc Jacobs uret er simpelthen så lækkert!

  http://www.sannenoerbjerg.dk

  June 8, 2015 at 16:20
 • Reply Vanessa

  Enig! Jeg har det i en lysere farve, og er så forelsket i det at jeg godt vil have et til i en anden farve 😀

  June 8, 2015 at 16:21
 • Reply Frederikke S

  Sikke nogen super lækre sager, er også helt vild med uret!

  http://www.frederikkes.com

  July 8, 2015 at 21:38
 • Reply Vanessa

  Det er også rigtig lækkert 🙂

  July 8, 2015 at 21:38
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »