30 KG FORSKEL

Posted in Uncategorized

Da jeg flyttede til Danmark startede jeg projekt vægttab.
Som i kan se på overstående billede, har jeg været rigtig tyk. Nej, ikke bare lidt ekstra på sidebenene, men virkelig tyk. Jeg var så ked af at jeg var blevet så tyk, taget i betragtning af at jeg lider af spiseforstyrrelse og har haft det problem i 12+ år. I tænker garanteret, “spiseforstyrrelse, er kvinden idiot?”, nej jeg er ikke idiot. Jeg har selv da jeg var tyk, haft spiseforstyrrelse.
Fra de øverste billeder til de nederste er der 30 kg forskel. 30(!) kg. Det er så vildt at tænke på, at jeg har rendt rundt med så mange kilo. Det var en kæmpe grænse at smide billedet op på både Facebook og Instagram, men fuck det tænkte jeg. Min grund til det var fordi jeg ville motivere andre. Det er vigtigt at huske sig selv på at man kan hvad man vil, og jeg ville tabe mig, derfor tabte jeg mig. Det har været en lang kamp, og kampen er ikke slut. Jeg mangler 20 kg før jeg er tilfreds.
En kommentar jeg fik til mit billede på Facebook var “Øhm hvor vil du finde de 20kg? Det jeg ser med mandeøjne er at du er perfekt! Om du har 1-2 kg for meget eller for lidt kan jeg ikke se, men taber du 20 kg mere bliver du jo til en streg og ikke en “steg” synes jeg. Jeg synes at smide de sidste 20 kg er at gå fra den ene yderlighed over perfekt til den anden yderlighed. På billederne synes jeg hverken du har for meget eller for lidt.” Jeg var lidt mundlam over den kommentar, for det var så sødt af personen at skrive men, det er ikke den første person som har kommenteret på de 20 kg jeg vil tabe, mange spørger mig hvor jeg vil finde dem henne. Tøj skjuler virkelig meget, og mit tøj skjuler de 20 kg jeg mangler ekstremt godt. Det her er ikke min spiseforstyrrelse som taler, det er realiteten, for jeg har 20 kg jeg kan smide og stramme op på.

Til jer som prøver at tabe jer, husk at man kan hvad man vil. Det er hårdt, pisse hårdt men det kan lade sig gøre. Men vigtigst af alt, man skal være glad og føle sig tilpas i sin egen krop, så fuck hvad andre siger. Det er DIN krop!

April 16, 2015
/
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Lise Emilia

  Virkelig sejt gået, jeg kender det fra og på egen krop. Jeg er gået igang med det sidste ryk i mit vægttab og mangler 16 kg. Jeg har også været en rigtig stor pige og tabt mig 20 kg (Plus 5 kg i mit nuværende vægttab) Jeg er selvfølgelig ked af at hører at du også skal kæmpe med en spiseforstyrrelse, jeg håber det også går den rigtigt vej med den. Det her indlæg er hvert fald meget motiverende for mig, som står i selv samme situation. Måske vi mødes ved "målstregen"? Kæmpe kram Lise Emilia

  April 18, 2015 at 12:38
 • Reply Sanne

  Det er super godt gået, virkelig flot! Husk ikke at gå for meget op i kilo, men i stedet det du ser i spejlet 🙂

  http://www.sannenoerbjerg.dk

  April 18, 2015 at 12:38
 • Reply Jeanette Henriksen

  Hvor er det bare sejt gået og hvor ser du bare dejlig ud og utrolig smuk
  Kan virkelig godt forstå at du er stolt af dit vægttab..
  Jeg prøver virkelig at finde et sunder livsstil, men for mig er det vigtige pt at bruge min sunde fornuft og øve mig i at vælge til og fra. Jeg skal ha hjernen med.
  For mig er vægttab kun bonus, jeg vil gerne gøre den naturlige livsstil til en vane.

  Knus <3

  April 18, 2015 at 12:38
 • Reply Vanessa

  Tusind tak for din søde kommentar. Jeg er glad for at indlægget er motiverende for dig, det er virkelig rart at hører. Uden tvivl vi mødes ved målstregen, vi kan godt. Kæmpe kram lige tilbage!

  April 18, 2015 at 12:40
 • Reply Vanessa

  Tak, og tak for din søde kommentar.

  Det er også det sværeste, at få hjernen med. For det er ikke en kur man skal på, det er en sundere livsstil, og det kan være rigtig svært. Det er noget jeg stadig har svært ved, men så længe man prøver er det det bedste man kan gøre.

  April 18, 2015 at 12:42
 • Reply Vanessa

  Det siger rigtig mange, og det er så sandt men det er virkelig svært når man oveni det hele har spiseforstyrrelse. Så bliver kilo meget vigtigt, men tusind tak for din kommentar.

  April 18, 2015 at 12:43
 • Reply Jeanette Henriksen

  Lige nu er jeg ikke på toppen psykisk, men jeg formår at holde vægten ret stabil.
  Normalt ville jeg tage på når jeg har det skidt, men denne gang går det bedre..

  Knus <3

  April 21, 2015 at 08:38
 • Reply Vanessa

  Det er positivt at du kan holde vægten ret stabil. Sejt at du gør det, og kan gøre det. Man skal bare tro på sig selv, selvom det er svært til tider <3

  April 21, 2015 at 08:40
 • Reply Trisse

  Du er så sej jo, Vanessa. Synes nu også du ser rigtig godt ud som du gør nu, men man skal jo selv være glad for det man ser i spejlet først og fremmest. Bare pas på dig selv <3

  April 21, 2015 at 15:44
 • Reply Vanessa

  Tusind tak søde <3 Jeg passer på mig selv, promise!

  April 21, 2015 at 15:44
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Du er PISSE sej <3 Kæft hvor er det flot 😀

  May 4, 2015 at 11:15
 • Reply Camilla Julie

  Hold da helt op! Hvor er du bare hammer sej, Vanessa 🙂
  Sådan!!
  Jeg har selv tabt små 20 kilo, så jeg ved hvor hård en kamp du har været igennem.

  http://camillajulie.dk/

  May 4, 2015 at 11:15
 • Reply Vanessa

  Hihi tusind tak søde 😀 <3

  May 4, 2015 at 11:17
 • Reply Vanessa

  Tak for din søde kommentar. Du er da også selv hammer sej, husk det. 20 kilo det er super flot! 🙂

  May 4, 2015 at 11:18
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »