REAL TECHNIQUES LIMITED EDITION BRUSHES

Posted in Uncategorized
Jeg er virkelig glad for Real Techniques brushes. De er simpelthen så god kvalitet, og så er de virkelig billige i forhold til mange andre mærker.
Da jeg var i USA købte jeg disse to sæt, som desværre er limited edition. Det ene hedder Sam’s Picks (venstre) og det andet Nic’s Picks (højre). Jeg fandt disse to sæt på eBay til gode penge, ikke overpris hvilket mange gange kan være det man skal betale når noget er limited edition og ikke længere kan købes i butikkerne.
Jeg er mest glad for Nic’s Picks, og jeg overvejer stærkt at købe et til sæt hjem så jeg har to af hver da jeg bruger alle brushes i sættet hver evig eneste dag. De er bare gode til alt det jeg bruger brushes til. Vi må se … pludselig køber jeg bare! 😉
Har i nogle Real Techniques brushes?
February 6, 2015
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Michelle Eckert

  De ser virkelig lækre ud! 🙂

  Kig meget gerne forbi ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  February 8, 2015 at 20:53
 • Reply Camilla

  Arh, hvor er jeg misundelig! Har hørt så meget godt om Real Techniques' børster, og vil så gerne prøve dem. Især deres nye bold metals.
  Har du mon et link til dem her?(:

  February 8, 2015 at 20:53
 • Reply Vanessa

  De er også virkelig gode. Kan varmt anbefale dem 🙂

  February 8, 2015 at 20:55
 • Reply Vanessa

  De er virkelig lækre, især til prisen. De nye bold metals er også på min liste over ting som skal købes. Jeg har desværre ikke link til dem her, da jeg købte de sidste hos den køber som solgte dem, men du kan søge på eBay så kommer der en masse op 🙂

  February 8, 2015 at 20:56
 • Reply Sofie

  Har hørt utrolig meget godt om dem, men har desværre aldrig fået prøvet dem.
  Du har en rigtig fin blog (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  February 9, 2015 at 21:38
 • Reply Vanessa

  De er også rigtig gode og kan varmt anbefale dem. Tusind tak hihi 🙂

  February 9, 2015 at 21:41
 • Reply Sine Larsen

  Jeg bruger selv Real Techniques børster dagligt – jeg elsker dem og kan ikke leve uden 😉

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig den nye Bold Metals Collection – de ser lækre ud!

  Knus – http://www.blogbysine.blogspot.dk <3

  February 10, 2015 at 18:18
 • Reply Vanessa

  Jeg har set/rørt de nye Bold Metals i virkeligheden, og de er bare så lækre 😀

  February 10, 2015 at 18:19
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »