USA BEAUTY KØB

Posted in Uncategorized

Jeg er glad for alt skønhed, og når man er i USA er alt altså bare billigere 😉

I denne omgang købte jeg for det meste nye ting. Sidst jeg var i USA var der også en del nye ting, men flest ting som jeg var løbet tør for, som jeg stod manglede. Det er så farligt at shoppe i USA, fordi inden man har set sig om så brænder kortet og kontoen er ikke glad. Men fuck det som man siger, jeg var i USA og der er alt som sagt billigere, og så skal der bare shoppes igennem 😉

January 7, 2015
/
Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Louise Christensen

  Sikke nogle lækre ting du har fået købt. Er det Essie Bahama Mama jeg spotter? 🙂 Det ligner det ihvertfald. Jeg ved, at når/hvis jeg kommer til USA, så får jeg købt mig fattig. En ting er sikkert, skal have en Lorac Pro palette 🙂

  January 7, 2015 at 15:11
 • Reply Sarah

  Lækre ting, bare det var mig!!! 😉

  Kram til dig

  http://www.sarahnadia.com

  January 7, 2015 at 15:11
 • Reply Sephira

  Virkelig lækre ting du får hapset med hjem!
  Jeg har selv, ENDELIG, taget mig sammen og bestilt en del real techniques pensler hjem fra UK, men har du set at de har fået dem i Magasin? Godt nok koster de meget mere i magasin end online fra uk but still! Theyre hereeee 😀

  January 7, 2015 at 15:11
 • Reply Vanessa

  Det er Bahama Mama, hvor er du god. Jeg har længe ville have den, og har ingen idé om hvorfor jeg aldrig har købt. Den anden Essie lak er Fiji, som jeg også har ville have i længere tid. Jeg er slet ikke med på bølgen med de Lorac paletter, hvilket er sjovt, men det er det samme med Naked paletterne. Jeg har den første, men har ikke haft behov for at have alle tre hihi 😀 <3

  January 7, 2015 at 15:16
 • Reply Vanessa

  Hihi, jeg er også meget glad for dem 😀

  January 7, 2015 at 15:19
 • Reply Vanessa

  Uden tvivl. Jeg er så glad for dem 😀

  Wuuhuu, det er jeg glad for at høre. Jeg krydser fingre for at du bliver glad for dem. Og nej, det har jeg slet ikke set. Men, of course koster de meget mere i Magasin end online, det undrer mig slet ikke 😀

  January 7, 2015 at 15:21
 • Reply Christina Kristensen

  Det er bare sådan nogle lækre ting, du har fået med hjem 😀

  January 9, 2015 at 14:39
 • Reply Nivikka

  Sikke nogle lækre køb!

  HOPELESSWANDERER

  January 9, 2015 at 14:39
 • Reply Louise Christensen

  Hehe, hvor fedt, at jeg havde ret! Den er simpelhen så flot. Jeg elsker virkelig min. Jeg har også kun Naked 2 og Basics, hvilke også er nok til mig. Men Lorac Pro er så flot også <3

  January 9, 2015 at 14:39
 • Reply Vanessa

  Jeg er virkelig også glad for dem alle 😀

  January 9, 2015 at 14:39
 • Reply Vanessa

  Tusind tak 🙂

  January 9, 2015 at 14:40
 • Reply Vanessa

  Jeg skal bare varme op til den, for det tog mig også lang tid at få Naked paletten. For jeg vil give dig ret, Lorac Pro er skide flot men jeg er bare ikke sikker på hvor meget jeg ville bruge den.

  January 9, 2015 at 14:42
 • Reply Sofies closet

  Sikke en masse lækre køb, du har gjort dig 😀 Børsterne er så lækre! 😀

  January 12, 2015 at 16:35
 • Reply Camilla

  Virkelig lækre ting, du har fået fat i! Rejser selv tilbage til USA i marts/april, og er sikker på at min kuffert bliver fyldt op med en masse beauty! (:

  January 12, 2015 at 16:35
 • Reply Vanessa

  Tusind tak søde. Børsterne er de bedste, virkelig. Jeg elsker Real Techniques 😀

  January 12, 2015 at 16:35
 • Reply Vanessa

  Det skal man også bare når man har muligheden, hihi 🙂

  January 12, 2015 at 16:37
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »