NYTÅRSFORSÆTTER

Posted in Uncategorized

2015 er ankommet, og det er tid til de der nytårsforsætter som vi altid laver, men aldrig holder.

Spare penge: Nå nå, den her er vigtig. I 2014 var det lidt skidt med økonomien. Jeg er på SU, og det er jo ikke mange penge man har når man er på sådan en. Jeg leder desperat efter et arbejde, men intet held endnu. Jeg skal bare være klogere, og bruge mine penge lidt mere fornuftigt. Jeg skal finde et nyt sted at bo, og vil derfor godt købe lejlighed. Jeg vil godt tage et dansk kørekort da man ikke bare kan lave en bytte bytte købmand med et amerikansk. Der er mange ting som jeg vil så pengene skal bare spares så de ting kan ske!

Rygestop: Jeg SKAL stoppe med at ryge. Det var mit mål i 2014 at stoppe med at ryge, men jeg er ikke stoppet. Det er en dårlig og irriterende vane, og jeg vil stoppe, så jeg SKAL stoppe i 2015. Jeg røg hvad jeg krydser fingre for at min sidste smøg i lørdags, så kryds lige fingre med mig 😉

Vægttab: -20 kg på de sidste to år, men 20 kg to go … JA, 20 kg! Alle billeder kan snyde, og jeg har altså 20 kg at tage af, så nej, jeg er ikke sindssyg. Jeg har et mål og jeg skal nå det mål. Om det bliver -20 kg i 2015 er jeg ikke sikker på, men kan vi bare sige -10 kg så er jeg glad. Det skal jo også være på den sunde måde.

Spiseforstyrrelse: Det er et mål af mit at få min spiseforstyrrelse under kontrol igen i år. I 2014 var den virkelig gal, især i slutningen af året. Jeg er indstillet på at blive rask, og aldrig nogensinde have tilbagefald.

Coca Cola: Åh, den vane skal bare VÆK. Jeg er virkelig en cola addict, og kan uden problem drikke 1-1.5 L om dagen. Det er ulækkert, og ikke sundt. Jeg er også glad for andet sodavand som Faxe Kondi, Squash and so on. Jeg er den person som langt hellere ville sidde med en kold cola i hånden end en skål slik og pose chips.

Det er de ting som jeg vil fokusere på i 2015. Det er noget jeg krydser fingre for at jeg kan holde. Har i nogle nytårsforsætter som i vil prøve at holde i 2015? 🙂

January 12, 2015
/
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Sofie

  Sikke nogle gode mål! Held og lykke med dem!
  Jeg stoppede også med at drikke sodavand pr 1/1-15, og det har faktisk været sindsygt nemt! Plejede at drikke det hver dag, godt nok light, ved ikke om det er værre når der er sukker oveni, men efter én dag savnede jeg det faktisk ikke – so far! Jeg har drukket lidt danskvand med økosaft i, hvis det skulle være og ellers bare vand 🙂

  January 14, 2015 at 19:42
 • Reply Louise Christensen

  Jeg kan se, at vi har flere ting til fælles. Jeg burde også stoppe med, at ryge. Meeeeen, det er ikke så nemt! Jeg har også for mange kilo, men igen, motivationen er der ikke rigtig, så vil jeg det nok bare ikke nok, desværre. Coca cola, pyyyyyha. Det er en stor last, jeg drikker nok mellem 1-2 liter om aften. Rigtig skod vane! 🙁

  January 14, 2015 at 19:42
 • Reply RikkeMarie

  Jeps, MEGET mindre chokolade!

  January 14, 2015 at 19:42
 • Reply Camilla

  Det lyder til at være nogle fornuftige fortsætter, du har i tankerne.
  Selv vil jeg rigtig gerne rejse mere, og vil især gerne tilbage til USA og besøge mine venner der (:

  January 14, 2015 at 19:42
 • Reply Trisse

  Jeg hepper på dig – og håber du har det godt <3

  January 14, 2015 at 19:42
 • Reply Vanessa

  Tusind tak. Krydser fingre for at 2015 er året hvor det hele funker.

  Hvor er du sej. Jeg drikker selv danskvand med saft, når jeg vil have det der brus, for det kan godt smage som sodavand. Det er bare den cola der, den smager så godt 😀

  January 14, 2015 at 19:43
 • Reply Vanessa

  Det hele er svært, virkelig. Det er bare dårlige vaner som man virkelig skal tage sig sammen om at stoppe, men det er altid lettere sagt end gjort desværre.

  January 14, 2015 at 19:44
 • Reply Vanessa

  Hvor i USA er det? 🙂

  January 14, 2015 at 19:44
 • Reply Vanessa

  Hihi, det er bare så svært når noget smager så godt 😀

  January 14, 2015 at 19:45
 • Reply Vanessa

  Tusind tak søde <3 og tak for tanke, jeg har det okay! Håber også at du har det godt <3

  January 14, 2015 at 19:47
 • Reply Jeanette Henriksen

  Dejligt med nogle gode sunde på for 2015.. 😀
  Jeg er selv igen med den sunde fornuft og det går faktisk ok..

  Knus <3

  January 19, 2015 at 19:30
 • Reply Vanessa

  Tusind tak. Krydser også fingre for at de bliver holdt 😀

  January 19, 2015 at 19:30
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »