MATAS SKRUBBEMASKE

Posted in Uncategorized

Den gode gamle Matas Skrubbemaske er min absolut favorit, når det kommer til skrubbemasker.
Jeg har prøvet en del skrubbemasker, blandt andet fra Origins og JorgObé, men ingen af dem slår den fra Matas. Den dufter dejligt, den er ikke for grov, den er budget venlig og den gør bare hvad den skal for min hud. Jeg har brugt den i en del år efterhånden, og det er en skrubbemaske som altid vil stå på mit badeværelse, jeg vil ikke være uden den.
Bruger i skrubbemasker? Hvis ja, hvad for nogle bruger i så? 🙂
December 8, 2014
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Julie / It's My Passions

  Det kunne være den var et forsøg værd 😉

  December 15, 2014 at 14:03
 • Reply Vanessa

  Jeg er i hvert fald super glad for den 😀

  December 15, 2014 at 14:05
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »