JULEØNSKER 2014

Posted in Uncategorized
1. Burberry Body Parfume / 2. Naked Basics Palette / 3. Sigma Brushes / 4. Real Techniques Brushes
Julen er lige rundt hjørnet, hvor vildt er det ikke lige. Det har jo lige været jul, ikke? Tiden flyver virkelig bare. Nå, men i år er de fleste af mine ønsker skønheds relateret. Jeg har ikke plads i min lejlighed til at ønske mig flere bolig ting på grund af mangel på opbevaring.
Jeg ønsker mig en ny Burberry parfume, da den jeg købte tilbage i September er tom. Duften er blevet min signatur duft, fremfor min ellers højt elsket Gucci Envy Me. En ny Naked Basics palette da min gamle smadrede da jeg rejste frem og tilbage til USA tidligere på året. En masse Real Techniques og Sigma brushes står også på listen.
Hvad ønker i jer i år? 🙂
December 12, 2014
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Så lækre ønsker 😀 I år har jeg valgt ikke at sætte beauty ønsker på min liste. I år er der blå mega mussel ønsker og lidt Kähler <3

  December 15, 2014 at 14:03
 • Reply Vanessa

  Jeg plejer normalt ikke at ønske mig beauty ting, udover brushes, men i år er året 😀 Uha, man kan jo heller aldrig gå galt i byen med RC og lidt Kähler <3

  December 15, 2014 at 14:04
 • Reply Katrine Guldbæk

  Virkelig også fine ønsker 🙂

  December 19, 2014 at 21:49
 • Reply Vanessa

  Tusind tak. Krydser også fingre for at nogle af dem ligger under træet i år 🙂

  December 19, 2014 at 21:49
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »