MØD WALTHER!

Posted in Uncategorized
Jeg er vokset op med hund og kat i hjemmet, og jeg har sådan savnet at have dyr omkring mig efter jeg er flyttet til Danmark. Jeg har længe ville have enten kat eller hund, men det er et kæmpe stort ansvar at have et dyr, derfor har jeg ventet.
I dag fandt jeg Walther. Han var en kat der akut skulle have et nyt hjem, og jeg kunne ikke få mig selv til at sige nej. Min tanke var at jeg ville vente med at finde en kat eller hund til jeg har været på ferie i USA, for nu står jeg jo og skal have Walther passet i den periode jeg er væk, og det er jo lidt surt. Men sådan blev det bare ikke, og fuck det jeg finder en løsning. Walther skulle bare bo hos mig, og hold kæft hvor er vi et godt par!
Åh hvor er jeg forelsket i den lille fis <3

PS. Jeg har allerede taget en million billeder af lille Walther. Crazy Cat Lady måske? 😉

November 13, 2014
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Camilla

  Ej, hvor er han bare sød!! (:

  Er virkelig glad for at jeg har fundet frem til din blog! Plejede at følge med på Danish Girl In An American World, men har først nu fundet ud af, at du er startet op igen. Så velkommen tilbage (:

  November 18, 2014 at 01:05
 • Reply Trisse

  Åårh, hvor hyggeligt, han ser så sød ud. Tillykke med ham 😀

  November 18, 2014 at 01:05
 • Reply Vanessa

  Tusind tak. Han smelter virkelig mit hjerte! 🙂

  Det er da rart at du har fundet din vej tilbage til bloggen. Velkommen tilbage, håber du at bliver glad for at følge med på den nye blog 🙂

  November 18, 2014 at 01:06
 • Reply Vanessa

  Han er bare verdens bedste. Nøj hvor er jeg glad for ham. Tak søde <3

  November 18, 2014 at 01:08
 • Reply Sephira

  Åh hvor er han fin! Tillykke med ham <3 Jeg er også vokset op med en hel del dyr, og saaaavner sådan at have dem omkring mig. Men jeg kan desværre ikke have dyr hvor jeg bor. ONE DAY THO. ONE DAY! 😀

  November 23, 2014 at 22:41
 • Reply Vanessa

  Tusind tak. Han er bare så dejlig. Øv at du ikke kan have dyr der hvor du bor, men one day som du siger 😀 <3

  November 23, 2014 at 22:41
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Hvor er du skøn at slå til og hjælpe et dyr til at få et godt hjem – er uden tvivl sikker på han får det dejligt hos dig! Sikke en laber lille bandit 😀 <3

  November 30, 2014 at 20:04
 • Reply Vanessa

  Jeg er også super glad for min beslutning. Han har virkelig været en drøm, og er en drøm for den sags skyld 😀 <3

  November 30, 2014 at 20:05
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »