JUL OG NYTÅR I USA

Posted in Uncategorized

Jeg har bestilt en tur hjem til USA. Det var meningen at jeg skulle holde jul i USA, men så fandt jeg ud af at jeg først fik ferie fra d.23 fra skolen, og skulle starte igen d.2 og så var der ikke meget tid at være i USA. Derfor droppede jeg det, og så blev min mor jo virkelig ked af det. Nå, jamen så fandt jeg ud af, vi havde ferie fra nogle andre datoer, virkelig forvirrende. Til sidst sagde jeg bare, fuck det, jeg køber billetten.

Det blev til at jeg både skal holde jul og nytår i USA. Det var meningen at jeg ville være hjemme i Danmark til nytår, men så overtalte min mor mig lige til at blive, hihi. Det bedste af det hele er, at min søde veninde rejser samme dag som mig, for hun skal hjem til sine forældre som også bor i USA. Hendes forældre og mine forældre er jo gode venner, så det bliver pisse hyggeligt når vi alle er samlet på én gang igen, for det er lang tid siden det sidst er sket.

Jeg glæder mig, og det må godt snart blive jul, for jeg vil bare afsted 😉
October 15, 2014
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Kathrine Johansen

  Ej hvor lyder det vildt, at skal holde nytår og jul i selveste USA, så fedt <3

  Knus<3
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  October 15, 2014 at 21:11
 • Reply Vanessa

  Hihi, jeg har jo boet der i mange år, så det er jo bare en normal ting for mig 🙂 <3

  October 15, 2014 at 21:11
 • Reply AVTK

  Wee, hvor fedt for dig søde. Det er da også rarest at være sammen med sin familie til jul!! :')

  October 17, 2014 at 01:01
 • Reply Vanessa

  Jeg glæder mig også rigtig meget, kan slet ikke vente hihi 🙂

  October 17, 2014 at 01:01
 • Reply Cathrine "tiiner" Autzen

  eij hvor lyder det fedt! Håber du får en god tur 😉

  October 21, 2014 at 17:10
 • Reply Vanessa

  Hihi, glæder mig også. Mange tak 🙂

  October 21, 2014 at 17:10
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Ih hvor lyder det bare godt <3 Håber det bliver en skøn jul og nytår!!

  October 22, 2014 at 03:38
 • Reply Vanessa

  Mange tak <3 Det skal nok blive rigtig godt hihi.

  October 22, 2014 at 03:38
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »