MATAS ARGAN LEAVE-IN HÅRKUR

Posted in Uncategorized

Sammen med shampoo og balsam, købte jeg også Leave-In Hårkur.

Jeg var spændt på hårkuren, da jeg generelt er glad for hårkurer. Jeg er bare mere glad for dem man bruger i badet, fremfor dem som skal efterlades i håret. Men, jeg er positivt overrasket over denne hårkur. Hårkuren skal ikke for tæt på hovedbunden da det kan gøre håret klasket, så jeg valgte at bruge den fra ørerne og ned. Den indeholder også Arganolie og E-Vitamin som shampoo og balsam. Mit hår bliver super lækkert og blødt ved brug af produktet, så det bliver jo ikke meget bedre. Og så er den jo til at betale, win win.

Jeg er imponeret, og jeg kan varmt anbefale den til jer som mangler en Leave-In Hårkur.

September 22, 2014
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Kathrine Johansen

  Jeg vil så gerne have fat i de produkter argan, har hørt så meget godt om dem!

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  September 27, 2014 at 22:00
 • Reply Vanessa

  De er virkelig gode. Kan varmt anbefale dem 🙂

  September 27, 2014 at 22:00
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »