BURBERRY BODY

Posted in Uncategorized

Jeg var som ung vild med Burberry dufte, men så efter nogle år, kunne jeg ikke dufte til dem uden at få hovedpine. Da jeg var i Matas i sidste weekend, duftede jeg tilfældigt til Burberry Body, og jeg var hooked. Jeg købte den, både fordi den dufter vanvittigt godt, men også fordi den var nedsat med 50%. Sådan et tilbud kunne jeg bare ikke sige nej til.
Købte i noget, da Matas havde vilde tilbud? 🙂
September 5, 2014
/
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Stine Villum

  Hej Vanessa 🙂
  Jeg har hørt så meget om starbucks pumpkin spice latte og tænkte på om du havde smagt den da du boede i USA?
  Den lyder nemlig ualmindelig lækker, men starbucks sender ikke til DK så deres pumpkin sauce er ret dyrt at bestille hjem 🙂

  September 7, 2014 at 19:06
 • Reply Vanessa

  Hej Stine 🙂

  Jeg har smagt den mange gange, og det er en af mine favoritter fra Starbucks. Jeg ville ønske at jeg kunne forklare smagen på den, men den er meget speciel, og ikke for alle. Den er meget, meget sød i det, så kan du li' søde sager, tænker jeg at den måske ville være noget for dig. Håber svaret hjalp 🙂

  September 7, 2014 at 19:09
 • Reply Stine Villum

  Det gør det, tusinde tak 🙂
  Jeg må få skaffet den hjem 🙂

  September 9, 2014 at 15:12
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »