LYNGBYVASE

Posted in Uncategorized

Jeg har været så heldig at få den fine Lyngbyvase plus nogle fine blomster i forsinket fødselsdagsgave af min farmor og farfar. Jeg har længe været vild med Lyngbyvaserne, og har ønsket mig en længe. Min farmor fortalte mig da vi købte den, at hun havde en stående på loftet som jeg godt måtte få. Den er over 50 år gammel, det er lidt vildt. Det var rigtig sødt af hende at give mig den, for den passer jo perfekt sammen med den større vase.
July 25, 2014
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Kathrine Johansen

  Hvor er de dog smukke og super fine! 🙂

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  August 8, 2014 at 10:40
 • Reply Vanessa

  Tak. Er også virkelig glad for dem 🙂

  August 8, 2014 at 10:41
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »